Sfatul astrologului Pavel Globa pentru joi, 23 iunie 2022. Ziua in care fortele raului sunt puternice. Atentie, vin vremuri grele.

Sfatul zilei de joi. Astrologul Pavel Globa anunta o zi de mare activitate a fortelor raului, care necesita – din cauza riscului de a deveni victima lor – ingrijiri speciale.

Este important sa evitati orice activitate care ar putea provoca vatamari grave, cum ar fi sporturile extreme, conducerea cu viteze mari si miscarile bruste. De asemenea, este important sa refuzati actiunile care pot duce la pierderi financiare – sa nu aveti incredere in toata lumea.

Berbec
Prefigurarile care pot strica starea de spirit in aceasta zi nu sunt altceva decat influenta energiei negative a zilei lunare, asa ca nu ar trebui sa le acordati atentie.

Taur
Izbucnirile emotionale pot distruge sistemul nervos si pot provoca o criza nervoasa, asa ca a ramane calm este util nu numai pentru relatiile cu ceilalti, ci si pentru sanatate.

Gemeni
Este important, in ciuda tuturor, in orice caz, sa gandesti pozitiv: cu cat vezi mai mult bine in evenimentele care ti se intampla in aceasta zi, cu atat vor fi mai pozitive.

Rac
Ziua este nefavorabila pentru o activitate viguroasa, de aceea este recomandat sa o petreceti in pace si, de preferinta, singuri cu voi insiva. Cel mai bine este sa faceti ceva ce va place.

Leu
Critica fata de cei dragi trebuie tratata cu intelegere: chiar daca cuvintele lor ti se par pacalitoare, va exista un bob de adevar in ele, asa ca trebuie sa le iei in calcul.

Fecioara
Nu puneti la inima atacurile oamenilor din jurul vostru – atat cunoscuti, cat si straini: prefaceti-va ca nu ati observat reaua vointa – veti castiga.

Balanta
Nu este de dorit sa interveniti in conflictele altor persoane: cel mai probabil nu veti putea reconcilia partile aflate in lupta si cu siguranta veti obtine furia lor pe propria piele.

Scorpion
Cel mai important lucru in aceasta zi este sa renunti la ceea ce a devenit invechit, fie ca este vorba de relatii, proiecte profesionale sau lucruri – acestea din urma, de altfel, este mai bine sa le donati celor care au nevoie de ele.

Sagetator
Sagetatorul nu poate fi intelept in aceasta zi. Alegeti cele mai simple solutii la probleme. Nu-ti face singur viata un iad.

Capricorn
Nu ar trebui sa atragi necazuri catre tine, stabilindu-te intr-o dispozitie negativa dimineata: cu cat speri mai mult la bine, cu atat vor fi mai placute evenimentele care ti se intampla.

Varsator
Este necesar sa va abtineti de la certuri si conflicte, chiar daca vi se pare ca nu puteti scapa de ele: nu veti rezolva problema in acest fel si veti distruge relatia in mod serios si mult timp.

Pesti
Pestii in aceasta zi nu trebuie sa cheltuiasca bani. Nici prin cap sa nu va treaca sa aruncati banii pe achizitii mari. Atentie, vin vremuri grele.