Ce s-a intamplat cu fiica lui Edith Gonzalez la peste doi ani de la decesul celebrei actrite. Cat de schimbata e Constanza

Constanza e fiica regretatei actrite Edith Gonzalez. Adolescenta are deja 17 ani. In urma cu doi ani, viata tinerei s-a schimbat radical cand mama ei a decedat. Fata s-a mutat la tatal ei natural cu care se zvonea ca nu are o relatie prea buna.

La scurt timp dupa moartea actritei, fiica ei, Constanza, a ajuns in grija tatalui ei biologic, Santiago Creel. Astfel, adolescenta traieste acum alaturi de sotia acestuia, Paulina Velasco, dar si de surorile ei vitrege. Chiar in vara acestui an politicianul a facut publica o fotografie in care apare toata familia, iar Constanza pare foarte fericita.

„Constanza traieste acum cu tatal ei si are doua surori mici. Sotia lui Creel o iubeste mult. In ciuda tristetii pe care o resimte dupa pierderea mamei ei, are o familie si se simte iubita. Eu cred ca e bine, a dezvaluit o sursa apropiata familiei, potrivit El Heraldo.”

Adolescenta duce o viata linistita, departe de lumina reflectoarelor. Ultima data cand a aparut in public a fost in luna octombrie a acestui an, cand a luat parte la un eveniment organizat de fundatia Corazones en Movimiento, pentru a marca luna combaterii cancerului.

Cu aceasta ocazie, adolescenta a facut niste declaratii emotionante: ”Mama, te iubesc. Imi voi aminti de tine intotdeauna!”

Edith Gonzalez a decedat in luna iunie 2019.
Actrita de telenovele Edith Gonzalez a murit la varsta de 54 de ani intr-un spital din Mexico City. Vedeta, celebra mai ales pentru rolul din ”Salome”, fusese diagnosticata in 2016 cu cancer ovarian.

Potrivit presei din Spania, familia ar fi decis deconectarea actritei de la aparatele care o tineau in viata.Edith Gonzalez a fost diagnosticata cu cancer ovarian in 2016 si a suferit mai multe interventii chirurgicale prin care i-au fost extirpate ovarele si uterul.

Inainte de a murit, actrita i-a lasat fiicei ei o scrisoare deosebit de emotionanta, in care i-a spus ca a fost miracolul vietii ei si a asigurat-o ca ii va fi alaturi intotdeauna.

„Esti o copila frumoasa. Pot doar sa iti multumesc ca mi-ai permis sa iti fiu mama si sa inteleg, privindu-te, miracolul vietii. Pana la urma, suntem praf de stele. Te iubesc, micuto”, a fost mesajul lui Edith Gonzalez pentru fiica ei.