Care sunt cele mai aprige femei din zodiac

Afla care sunt defectele tale in functie de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Femeile din aceasta zodie sunt probabil cele mai impulsive si sa ii fereasca Dumnezeu pe cei care o calca pe coada. Sunt guvernate de elementul foc, ceea ce spune extrem de multe lucruri despre ea.

Este foarte sigura pe ea, are impresia ca este singura care are dreptate si este o femeie geloasa chiar daca uneori nu are niciun motiv. De asemenea, este o femeie directa si iti va spune mereu in fata tot ce are de spus chiar daca asta te-ar deranja foarte tare.

Taur

Aceasta femeie este una dintre cele mai incapatanate femei dintre toate semnele zodiale. Ele au pamantul ca element care le protejeaza, motiv pentru care sunt destul de calculate.

Sunt genul de femei care se enerveaza destul de greu, insa cand se enerveaza iti sugeram sa le eviti. Sunt destul de zgarcite si asteapta de multe ori ca partenerul de viata sa le intretina. Sunt extrem de geloase si au nevoie mereu de confirmarea ca sunt iubite si apreciate pentru ceea ce fac.

Gemeni

Aceste femei au “doua fete”. Una dintre ele subliniaza o femeie calma si buna, iar cealalta una ipocrita si care este in stare de orice pentru a-si atinge scopul. Se considera cea mai buna in orice situatie, iar in cazul in care simte ca o alta femeie e mai buna decat ea, incepe sa fie invidioasa. Ei bine, de aici incepe razboiul pentru ca femeia din Gemeni jigneste cu orice pret si te face sa te simti un “nimeni” in fata ei.

Rac

Este o femei blanda, calda si sensibila. Nu este niciodata invidioasa si se bucura din suflet pentru reusitele prietenilor apropiati. In cazul in care se simt tradati sau jigniti aceste femei vor fi la fel de calme, insa in sinea lor vor gandi deja un plan de razbunare.

Asteapta ca lucrurile sa se linisteasca si lovesc unde doare mai tare si atunci cand te astepti mai putin. Un defect ar fi barfa pentru ca ii place sa fie la curent cu tot ce se intampla cu dusmanii ei pentru ca lovitura sa fie cat mai puternica.

Leu

Femeile din zodia Leu sunt extrem de mandre de ele, au senzatia ca totul li se cuvine si vor avea mereu ultimul cuvant. Este un semn guvernat de foc, vor sa fie mereu in centrul atentiei si de cele mai multe ori si reusesc. Sunt femei care iarta, dar nu uita.

Daca ii vei gresi sau o vei trada nu iti va da nicio clipa senzatia ca te uraste pentru ca este sub demnitatea ei, insa vei primi lovitura vietii din partea unei leoaice. Cand isi propune sa distruga ceva este in stare sa astepte ani de zile pentru a gandi planul cat mai bine, insa, in final, iti garantam ca nu o vei uita niciodata.

Fecioara

Aceste femei sunt obsedate de curatenie, iar acesta este un mare defect al lor. Daca in casa nu este asa cum vor ele, au o stare de nervozitate extrem de mare si este in stare chiar sa loveasca pe cineva atunci cand isi iese din pepeni. Este un semn de pamant si adora sa preia controlul sau cel putin sa simta ca ea este stapana.

Un barbat care are in casa o femeie din aceasta zodie trebuie sa fie foarte atent la detalii. Nu ii place sa fie nici prea alintata pentru ca atunci te va considera lingusitor, insa nici prea rece pentru ca simte totusi nevoia de afectiune.

Balanta

Acest semn zodiacal este guvernat de planeta Venus, iar acest lucru le face uneori destul de superficiale. Sunt foarte increzatoare in propria persoana si de foarte multe ori isi fac pareri gresite despre alti oameni. Un mare defect al lor este faptul ca atunci cand fac cunostinta cu cineva care nu are un aspect exterior placut, se comporta cu superioritate si nu pot sub nicio forma sa se apropie de aceste persoane.

Deci, daca iti doresti sa faci impresie placuta unei femei din zodia Balanta, trebuie sa fii mereu la patru ace si sa ai noroc sa ai si trasaturi frumoase de la “Mama Natura”.

Scorpion

Aceste femei sunt genul care au impresia ca viata este o regie de film si de multe ori tind sa exagereze extrem de mult si sa faca din tantar, armasar. Sunt impulsive, insa atunci cand gresesc nu vor recunoaste niciodata si vor face mereu pe victimele.

Au darul de a dramatiza lucrurile si de a face scandal din nimicuri. Un barbat care are langa el o femeie din aceasta zodie trebuie sa aiba nervi de fier si sa fie unul stapan pe el, pentru a o putea controla.

Sagetator

Femeia Sagetator e extrem de calculata si nu ii place sub nicio forma sa isi arate sentimentele, cu atat mai putin sa se certe in public. Atunci cand cineva o calca pe coada si o tradeaza, ea este calma, nu urla, nu face scandal, insa pedepseste cu asprime.

Cea mai dureroasa pedeapsa pe care o da este ignoranta. Este in stare sa treaca pe langa tine de o suta de ori fara sa te priveasca. Deci, daca faci rau unei femei Sagetator vei avea impresia de foarte multe ori ca esti invizibil.

Capricorn

Sunt poate cele mai egoiste femei dintre toate semnele zodiacale. Nu sunt niciodata calme, sunt impulsive si sunt in stare de aproape orice pentru a se razbuna. De asemenea, sunt extrem de ambitioase. Astfel, daca isi doresc sa ajunga undeva sau sa obtina un lucru va calca peste cadavre pentru asta. Are prostul obicei de a vorbi oamenii pe la spate si de a face pe ceilalti sa se certe, astfel incat ea sa fie considerata cea mai buna. Daca un barbat este indragostit de o femeie din aceasta zodie trebuie sa fie foarte calm si sa incerce mereu sa ii demonstreze ca poti sa obtii multe si daca esti bun si corect.

Varsator

Ei bine, aceste femei sunt extrem de active si pline de energie chiar daca nu au dormit o saptamana. Un mare defect pe care aceste femei il au este dorinta de a fi in centrul atentiei. Fiind obsedate de acest lucru, ele obisnuiesc de foarte multe ori sa urle, sa rada isteric, mai exact sa fie in centrul atentiei prin prostie si exagerare. Daca un barbat are langa el o femeie Varsator trebuie sa fie extrem de dur si stapan pe sine. Altfel risca sa se faca de ras de foarte multe ori, iar in final sa ramana cu aceasta eticheta.

Pesti

Aceste femei se consuma foarte mult din orice nimicuri. Sunt extrem de sensibile si sufera foarte mult. Un defect foarte mare este egoismul pentru ca sunt foarte ocupate de problemele lor si nu o intereseaza daca restul oamenilor din jurul ei sunt in regula sau nu. Femeile din aceasta zodie sunt de asemenea foarte impulsive, ceea ce inseamna ca atunci cand le calci pe coada va trebui sa te feresti foarte bine pentru ca altfel s-ar putea sa primesti o mama de bataie sora cu moartea.