Spune-mi ce zodie esti si o sa-ti spun cat noroc ai

Se stie ca norocul ti-l mai faci si singur, dar in mare parte tine si de zodia in care te-ai nascut.

Berbec

Esti incapatanata si dornica sa schimbi cat mai multe lucruri in viata ta. Uneori, nerabdarea iti poate scadea sansele de a obtine ceea ce vrei. Incearca sa fii ceva mai temperata, fiindca graba strica treaba!

Taur

Daca esti nascuta in zodia Taur inseamna ca trebuie sa inveti sa-ti fructifici norocul. Altfel, vei fi nemultumita de felul in care merg lucrurile in viata ta. Cu rabdare, insa, vei obtine tot ce ti-ai propus.

Gemeni

Tu prinzi oportunitatile din zbor, fiindca nu spui „nu” provocarilor care-ti ies in cale. Norocul te urmareste oriunde te-ai duce si indiferent de ce ai face.

Rac

Poate nu te consideri cea mai norocoasa persoana din lume, dar nu ar trebui sa privesti astfel lucrurile, pentru ca semnul de apa sub care te-ai nascut te face sa fii foarte intuitiva. Astfel, treci cu bine peste toate obstacolele care-ti ies in cale.

Leu

Esti foarte norocoasa deoarece esti nascuta sub semnul Soarelui. Mereu aterizezi in picioare, esti o fire ambitioasa si nu stai mult pe ganduri cand vine vorba sa iei decizii importante. Nu gresesti, din contra intotdeauna planurile iti ies asa cum iti doresti.

Fecioara

Pragmatica si calculata, nu ai foarte mult noroc, dar nici nu-i simti lipsa, fiindca te bazezi mai mult pe mintea ta analitica. Iti construiesti singura sansele in viata, lucru care este de admirat.

Balanta

Uneori, analizezi prea mult aspectele unei probleme si risti sa pierzi anumite oportunitati care-ti ies in cale. Din aceasta cauza poti spune ca ai mai putin noroc.

Scorpion

Esti o persoana careia ii place sa detina controlul si ai impresia ca toate lucrurile care iti merg bine se datoreaza acestei calitati pe care o ai. Norocul, insa, exista si el, si merge mana-n mana cu felul tau de-a fi.

Sagetator

Jupiter este planeta care extinde si amplifica norocul nativului nascut in zodia Sagetator. In plus, firea ta imprevizibila si dorinta de a lua parte la noi provocari te ajuta sa dai peste situatii oportune pentru tine.

Capricorn

Expresia „Nu risti, nu castigi!” ti se potriveste de minune. De cele mai multe ori, iesi victorioasa si asta pentru ca astrele ti-au oferit un dram de noroc. Doar trebuie sa-l stii cum sa te folosesti de el.

Varsator

Uranus este planeta care iti guverneaza zodia, ceea ce inseamna ca esti o fire imprevizibila. De multe ori, te confrunti cu nenumarate situatii care iti pot influenta soarta. Asadar, nu lua decizii importante fara sa te consulti cu cei apropiati.

Pesti

Ai o buna intuitie, ceea ce te ajuta sa actionezi cum trebuie aproape in orice situatie. Totusi, exista cateva trasaturi care-ti pot aduce ghinionul in casa – lenea si alegerea unor prieteni nepotriviti.