Acces Direct. Mașina Mirelei Vaida, spartă de atacatoarea ei. Reacția furibundă a prezentatoarei: „Să fie închisă! Mi se face greață”

Mirela Vaida a trecut din nou prin momente de panică, în direct. Atacatoarea ei i-a spart parbrizul mașinii, chiar în timpul difuzării emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea se teme pentru siguranța ei și a familiei sale.

Atacatoarea Mirelei Vaida, Antoanela, a lovit din nou! Femeia a spart parbrizul mașiinii prezentatoarei cu bolovani uriași chiar în timpul difuzării emisiunii Acces Direct. Prezentatoarea a fost adusă, din nou, într-o stare de panică și cere cu vehemență ca autoritățile să ia măsuri legale împotriva atacatoarei.

Mașina Mirelei Vaida, spartă cu bolovani de atacatoarea Antoanela

Mirela Vaida a trăit un alt șoc în timpul emisiunii pe care o moderează. Prezentatoarea de la Acces Direct a aflat de la colegii ei că mașina i-a fost spartă de atacatoarea care a încercat s-o lovească în direct, în cadrul talk show-ului, anul trecut. În mod evident, artista nu și-a mai putut păstra calmul și recunoscut că aceste incidente repetate o fac să se teamă pentru viața ei și a familiei sale.

În urmă cu puțin timp, paznicul din cadrul studiourilor de televiziune a văzut-o pe Antoanela în timp ce lovea cu bolovani mașina Mirelei Vaida. Bărbatul a intervenit și a împiedicat-o pe femeie să facă și mai multe daune. Poliția a venit ceva mai târziu, iar Antoanela deja dispăruse. Acum prezentatoarea și-a arătat mâhnirea cu privire la faptul că autoritățile nu au luat măsurile necesare ca femeia să nu mai umble liberă pe străzi.

„Dragă stat român, la cine să mai fac apel ca o femei bolnavă să fie închisă?! Închideți-o dra**lui pe nebuna asta, că dacă ies eu să-mi fac dreptate, pe mine mă închideți. (…) Dacă mor, o să faceți ceva? (…) Mi se face greață! Îmi este scârbă!”, a fost parte din reacția Mirelei Vaida.

Moderatoarea trage un semnal de alarmă și face un apel disperat pentru siguranța ei și a copiilor săi. Aceasta se teme ca următoarea țintă a atacatoarei să nu fie chiar capul ei.

„Cui să mă adresez să pot să merg în liniște pe stradă?! (…) E clar că amândouă libere nu putem să fim. Că un ajunge cu un bolovan în cap și de cele mai multe ori sunt eu aia. (…) Vreau doar să merg liniștită pe stradă cu copiii mei, fără să-mi iau un bolovan în cap”, a spus Mirela Vaida, după ce și-a privit mașina distrusă.