Ce trebuie să faci de Solstițiu de vara, dar și ce este complet interzis. Zodiile vor fi grav afectate

Astrologul Andreea Dinca a plubcat pe Facebook care sunt tradițiile și obiceriul pe 21 iunie când începe solstițiul de vară. Dar și cum vor fi afectate zodiile.

Încă din cele mai vechi timpuri s-a marcat acest moment prin tradiții, ritualuri, etc…

Solstițiul marchează schimbarea anotimpurilor și o nouă energie.

Solstițiul sărbătorește cea mai lungă zi a anului, o zi despre care încă din cele mai vechi timpuri se crede că deține cea mai mare energie, vitalitate și forță.

În majoritatea culturilor au loc ritualuri pentru a onora zeii Soarelui, Lumina divină și elementul focului.
Solstițiul este ziua ideală pentru a stabili intențiile și a vă face planuri.
Această zi este considerată una dintre cele mai puternice zile ale anului pentru creștere spirituală și vindecare.

Ziua în care Soarele își începe tranzitul în Rac mai este cunoscută și ca Litha.

Ce facem pe 21 iunie?

Începem ziua cu Ceai de mușețel și ghimbir.

Unul dintre cele mai autentice moduri de a experimenta solstițiul de vară este să te trezești devreme pentru a vedea răsăritul, dacă pierzi răsăritul programează-ți să vezi apusul. (este o tradiție de a merge la Stonehenge pentru a vedea răsăritul soarelui.)

Faci o baie de SOARE!

Este momentul perfect să onorăm Soarele care ne oferă lumina și căldura necesare pentru ca toate ființele să trăiască și să prospere.

Petrecem mai mult timp afară, bucurându-ne de lumină și căldură, în natură, în aer liber, cei care practicați yoga – Salutul Soarelui, mediații sau aprinderea unei lumânări.

Mergi la un picnic alaturi de prieteni si bucură-te de frumusețea Mamei Pământ.

Astăzi reflectăm asupra creșterii personale. Ne deschidem pentru a primi lumină în sufletele noastre, un moment de reînoire și abundență, prosperitate și vitalitate, forță și expansiune, dragoste și prezență. Soarele reprezintă lumina întregii vieți și a conștiinței.

În seara dinainte de Litha toarnă niște apă într-un bol sau borcan și aranjează în jurul acestui recipient flori de vară, câteva cristale, ierburi. Lasă recipientul pe pervazul ferestrei până când Soarele apune. Apa va conține energiile acestei zile și poate fi folosita pentru ceaiuri, îmbăiere, ritualuri etc.