Horoscop cu Neti Sandu. Incepe o perioada grozava pentru 3 zodii, vor avea noroc ceresc.

Horoscop 21 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a prezentat, la stirileprotv, previziunile astrale pentru toate zodiile. Vezi ce ti-au pregatit astrele pentru cea mai lunga zi din an.

BERBEC
Se poate sa faceti o investitie serioasa si sa va luati o masina ori altceva la care visati de multa vreme: o casa.

Noutati, vesti bune, confirmari, vreo recompensa sau doar o stare foarte buna, dupa un stres continuu – asteptarea, efortul, n-au fost in zadar, iata.

TAUR
E o nevoie interioara sa aduceti unele imbunatatiri infatisarii ca v-ati ocupat prea mult de casa, de familie si de voi nu.

O problema de sanatate se rezolva fara dureri si retete costisitoare, poate aflati despre un remediu naturist, ceva care va e la-ndemana.

GEMENI
Se poate sa alegeti un traseu pentru o escapada turistica, poate le-ati promis copiilor o excursie, o expeditie si va ocupati de toate cele.

Lucrurile pe care vi le-ati propus acum vreo luna, doua abia acum pot fi puse in pagina si sa poata sa v-aduca si profit imediat – ca se coreleaza frumos, totul.

RAC
Vi s-au promis niste bani, probabil si niste inlesniri si a sosit momentul sa se si materializeze toata povestea.

Se poate sa primiti o suma de bani c-ati castigat un proces ori ati vandut ceva si or sa va intre banii in cont, pare sa fie o recuperare dupa indelungi asteptari.

LEU
Poate se-ncheie o etapa de studii, faceti o pauza si treceti la urmatorul nivel – se observa succes in sfera intelectuala.

Poate-ati gasit o destinatie de vacanta la un pret convenabil si n-o sa lasati sa va scape asa ceva, o sa le faceti o surpriza alor vostri.

FECIOARA
Se poate sa va intre, in sfarsit, acei bani pe care-i asteptati de o luna, doua si sa ajungeti la un echilibru financiar.

O sa mai apelati si la prieteni daca aveti treburi mai complicate de facut si nu va descurcati singuri, si lumea chiar o sa v-ajute.

BALANTA
Partenerul de cuplu va acorda toata increderea si chiar va puteti bizui pe el ca sa va consolidati relatia, casnicia.

Se poate sa aveti o runda de negocieri pana sa semnati un contract, c-apar unele paragrafe care nu va convin si o sa va targuiti pana sa ajungeti la un consens.

SCORPION
E posibil sa apara cineva care sa va completeze frumos si sa va starneasca curiozitatea, sa vedeti daca sunteti, intr-adevar, compatibili.

Se-aduna bani la bugetul familiei, poate vin bani pe filiera partenerului de cuplu si o sa aveti pentru cheltuielile acestei perioade, cu evenimente festive cu tot.

SAGETATOR
E cineva care-si manifesta simpatia fata de voi si n-o sa mai fie decat un pas pana la iesit la cafea, la un tete a tete.

O sa comunicati mult mai direct atat cu sefii, cat si cu anturajul si o sa atingeti alt nivel de performanta, poate dati si un concurs ca sa ocupati o functie.

CAPRICORN
Vi se lanseaza invitatia de a pleca pe undeva la sfarsit de saptamana si o sa va faceti timp sa va plimbati un pic.

Poate-abia acum o sa faceti acele investitii in locuinta pe care vi le-ati propus mai demult si o sa fie un confort sporit acasa, dar cu lucruri trainice, fara lux.

VARSATOR
O reusita cu grupul si o sa bifati un succes, poate plecati impreuna in vacanta sau la un team building.

O sa dedicati o parte din timpul liber unei activitati deconectante si o sa poata deveni si job, daca o sa simtiti ca aia e menirea voastra si o sa va puteti castiga existenta asa.

PESTI
E posibil sa vi se acorde un bonus la serviciu, vor fi, probabil, niste privilegii c-ati muncit, nu gluma.

Se-aduna bani in cont si o sa va simtiti mai in largul vostru la cumparaturi sau cu gandul la plecarea in vacanta, ca fara bani n-aveti cum sa iesiti din casa.