Ce spune fetița Elenei Udrea despre absența mamei. Adrian Alexandrov: ”Nu știe ce face și unde e. Încerc să o țin deoparte”

Iubitul Elenei Udrea nu i-a spus fiicei lui că mama sa a fost arestată. Adrian Alexandrov încearcă să o țină la distanță pe cea mică de tot ce se întâmplă în legătură cu fostul politician.

Adrian Alexandrov a vorbit despre fiica lui și a Elenei Udrea. A mărturisit că nu i-a spus încă adevărul celei mici despre tot ce se întâmplă: ”Fetița nu știe ce face și unde e mama ei”.

Fiica Elenei Udrea nu știe despre arestul mamei ei
“(Fetița) nu a văzut-o de două luni de zile pe mama ei. Vorbește (cu ea – n.r). Ea nu știe ce face mama ei și unde e. Încerc să o țin deoparte cât de mult pot de ce se întâmplă cu ea”, a declarat Adrian Alexandrov jurnaliștilor, potrivit Stirile Protv.

Întrebat cum îi răspunde fetiței atunci când întreabă unde se află mama sa, Adrian Alexandrov a dezvăluit că apelează la diferite pretexte, bazându-se pe vârsta copilului.

”…Că este la muncă, are treabă, și că vine curând. Ea percepția timpului nu o are, deci mi-e ușor, oarecum, la vârsta asta să trag un pic de timp”, a mai afirmat Adrian Alexandrov.

Elena Udrea s-a văzut luni cu iubitul ei în sala de judecată de la Curtea Supremă. Ce a cerut magistraților
Spusele lui vin după ce luni Elena Udrea a fost adusă de la Penitenciarul Târgşor, în fața judecătorilor de la Curtea Supremă. Aici s-a dezbătut recursul în casație formulat de fostul ministru împotriva hotărârii de condamnare la 6 ani de închisoare.

În sală, iubitul ei a încercat să stea mai aproape de ea și să-i arate o poză cu copilul lor, însă nu a fost lăsat.

”M-am pus mai lângă ea, am încercat să-i arăt o poză cu cea mică pe telefon, însă doamna care o păzea nu m-a lăsat.

E greu să merg cu cea mică în vizită, pentru că discuția se desfășoară în spatele unui geam”, a mai detaliat bărbatul.

Elena Udrea a ajuns în fața magistraților într-un costum albastru satinat și cu kilograme în minus față de silueta pe care o avea în urmă cu două luni, înainte de a fi închisă.

Fostul ministru al turismului a solicitat Curții Supreme să fie lăsată în libertate până când se va soluționa recursul în casație. Pronunțarea a fost amânată pentru miercuri, 22 iunie 2022.