Astrolog Cristina Demetrescu – “Când îmi faci bine cu forța, începi să mă agresezi”. Sfaturi esențiale pentru viață!

Astrologul Cristina Demetrescu vine cu sfaturi prețioase, recomandări esențiale pentru o viață sănătoasă. De multe ori facem rău crezând că facem bine, intrăm nesolicitat în viața cuiva, cu păreri și idei care nu se sunt cerute, greșim fără să conștientizăm cât de mari sunt consecințele cuvintelor și faptelor noastre.

Sfaturi esențiale pentru viață cu astrologul Cristina Demetrescu
Specialistul în Astrologie, Cristina Demetrescu a fost invitată în emisiunea online, Calea de Mijloc unde a vorbit despre comportamente greșite și a răspuns la o întrebare esențială: Cum putem fi o forță de partea binelui în această lume? Cum recepționează o persoană răul sistematic sau sabotajul din partea alteia.

O femeie este înșelată în mod sistematic de soțul ei. Să presupunem că femeia nu știe, că dacă știe acolo este pactul cu Diavolul și acolo nu este tocmai bine. Poți să faci rău gândind, vorbind…trebuie să ne socotim și calculăm aceste lucruri, pentru că ele consumă atât de la noi, cât și de la celălalt. De foarte multe ori este bine să acceptăm că o comunicare deschisă și directă cu partenerul nostru sau cu oricine altcineva este esențială.

Tu s-ar putea să fii acolo ca să mă avertizezi pe mine că locul meu nu este acolo! Vin să îți spun că mă scoți din sărite, sau te iau în calcul ca pe un obstacol din destinul meu care trebuie să-mi corecteze drumul. Tu îmi faci bine sau îmi faci rău?

În general facem bine, ajutăm cât putem dar fără să trecem de resursa noastră energetică.

Un om care face numai bine, dar pe el nu se bagă în seamă, deja nu mai face bine. Toți ceilalți vor înregistra ca o agresiune binele lui. Când îmi faci bine cu forța începi să mă agresezi. Omul care nu se iubește pe sine este, de fapt, un om egoist. Tu nu îmi dai energie, tu mă agresezi și faci în numele meu lucruri pe care nu trebuie să le faci tu, ci eu.

Cristina Demetrescu: Trebuie să-ți cunoști misiunea și sensul!
Misiunea noastră în viață în mare parte se leagă de profesie, mai ales că nu se mai pune problema că femeile trăiesc prin profesiile bărbaților. Ai găsit ce trebuie să faci pe Planeta asta, fă-l bine! Orice lucru bine făcut ajunge la cel care are nevoie. În rest, trebuie să ai grijă și de tine!

Trebuie să ai grijă de tine pentru că o mamă care nu are grijă de ea și se chinuie și se îmbolnăvește, copiii rămân fără mamă, iar atunci care este binele pe care tu l-ai făcut?