Primele imagini din vila lui Liviu Vârciu. Cum arată casa în care artistul a investit sute de mii de euro

Liviu Vârciu le-a arătat prietenilor virtuali câteva fotografii din vila sa.

Artistul este foarte fericit, pentru că după mai bine de patru ani de muncă a finalizat toate lucrările la noua sa casă.

A trecut și prin momente mai dificile și a avut nevoie de ajutorul prietenilor.

Primele imagini din vila lui Liviu Vârciu. Cum arată casa în care artistul a investit sute de mii de euro
Liviu Vârciu a făcut o mulțime de sacrificii în ultimii ani. Totul pentru a putea să-și termine casa în care locuiește alături de familia sa. Artistul a investit sute de mii de euro pentru ca totul să iasă așa cum și-a dorit.

De curând, vedeta de la Antena 1 a postat câteva fotografii în mediul online pentru a le arăta și fanilor cum arată în interior vila sa. Are cinci dormitoare, iar la subsol a amenajat o sală de cinema.

“Pentru că sunt pasionat de filme, în casă am amenajat un mic cinema, de opt locuri. Am deja sute de filme, pe DVD-uri și Blue Ray, pe care le-am plătit, pentru că eu respect artiștii. Nu sunt adeptul descărcării filmelor gratis, de pe internet”, a spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Artistul a recunoscut că fără ajutorul prietenilor nu ar fi reușit niciodată să-și termine locuința. Nea Mărin nu a stat pe gânduri și l-a ajutat cu tot ce a putut. Acesta i-a împrumutat 50.000 de euro.

“M-a ajutat, mânca-i-aș gura lui! Am fost într-o situație foarte dificilă, nu-mi mai ajungeau banii pentru casă pe care încerc să o finalizez și nea Marin imediat a sărit.

Cine-ți mai împrumută bani în ziua de astăzi?! E adevărat că eu mai cheltuiesc banii pe prostii”, a mai spus Liviu Vârciu la Antena Stars.

Vedeta a postat imagini cu casa și în perioada sărbătorilor de iarnă. Atunci a vrut să le arate fanilor cum a împodobit-o. Decorațiunile au acoperit cu totul vila, fiind vizibile de la mare distanță.

“Când v-am spus că pun lumini nu am glumit. Dacă nici anul ăsta nu vine Moș Crăciun… Am exagerat cu luminile”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.