Elena Udrea și-a făcut planul ca să scape de închisoare. Avocat: „Mai avem de pus la punct…”. Astăzi a fost vizitată de soțul ei

Elena Udrea plănuiește să iasă din închisoare. Cum vrea blondina să scape de pedeapsă.

Udrea a ajuns în România după ce a fost extrădată din Bulgaria.

Blondina a intrat în țară pe la Vama Giurgiu. Ea a fost predată autorităților de la Penitenciarul Giurgiu, iar mai apoi a fost dusă la Penitenciarul Târgșor. În acel loc își va ispăși pedeapsa primită în dosarul Gala Bute. Potrivit unor informații apărute în presă, Elena Udrea pregătește alături de avocatul ei o strategie pentru a scăpa de cei de șase ani de închisoare.

Fostul ministru al turismului a stat doi ani în arest în Bulgaria. Elena Udrea a fost prinsă la granița dintre Bulgaria și Grecia, încercând să treacă frontiera. A fost adusă în România, la Penitenciarul Târgșor, dar plănuiește să scape de pedeapsă.

Elena Udrea vrea să scape de închisoare

Conform celor de la gândul.ro, Elena Udrea a primit acordul conducerii penitenciarului ca duminică să se vadă cu avocatul ei. Cei doi vor stabili apărarea la termenul de luni, când se ia în discuție recursul în casație.

„Este foarte important să discutăm pentru că luni este termen la recursul în casație. Din ce știu, ea vrea să fie audiată. Mai avem de pus la punct și alte lucruri ce țin de alte căi de atac care sunt pe rol, cum ar fi o contestație în anulare sau altele care ar urmă să fie introduse. De aceea mă duc să discutăm aceste aspecte”, a fost declarația avocatului Veronel Rădulescu, potrivit gandul.ro.

6 ani de închisoare cu executare. Asta este pedeapsa primită de Elena Udrea în dosarul Gala Bute. Fostul ministru al Transportului își va ispăși pedeapsa la Penitenciarul de Femei Târgşor din Prahova, dacă strategiile ei de a scăpa din spatele gratiilor nu funcționează.

Udrea a primit vizita soțului ei, la penitenciarul Târgşor

Elena Udrea a primit vizita soțului ei, Adrian Alexandrov, la penitenciarul Târgşor. Acesta a declarat pentru Antena 3 că aceasta are încredere că totuși se poate corecta la recurs condamnarea ei care a fost una abuzivă şi că momentan este ok, rezistă şi se pregătește pentru recursul de luni.

„Elena are încredere că totuși se poate corecta la recurs condamnarea ei care repet, a fost una abuzivă. Momentan este ok, rezistă şi se pregătește pentru ziua de poimâine”, a spus soțul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov.

El a precizat că este greu că nu îşi poate vedea copilul.

„Nici nu o pot aduce aici, pentru că discuția se poartă printr-un geam şi cred că e o traumă pentru un copil ca, după atâta timp, să vină să îşi vad mama în felul acesta”, a afirmat el.

Un complet de cinci judecători de la Instanţa supremă a amânat pentru luni, 20 iunie, judecarea recursului în casaţie prin care Elena Udrea încearcă să scape printr-o cale extraordinară de atac de condamnarea de 6 ani închisoare primită în dosarul „Gala Bute”.

Fostul ministru Elena Udrea, condamnată la şase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, a fost adusă joi în ţară, la câteva zile după ce autoritățile judiciare bulgare au decis extrădarea sa. Ea a fost preluată de o mașină a Administrației Naționale a Penitenciarelor, la Vama Giurgiu. Joi seară, ea a ajuns la Penitenciarul Târgşor.