Imagini șocante cu Alexandru Arșinel! Maestrul a ajuns în scaun cu rotile

Alexandru Arșinel trece printr-o perioadă extrem de dificilă. Marele actor nu este într-o stare deloc bună, iar anii și problemele de sănătate și-au pus serios amprenta asupra lui. Ultima apariție a șocat pe toată lumea, care a tras concluzii importante despre maestru.

Arșinel, în scaun cu rotile
Alexandru Arșinel este unul dintre cei mai mari și cei mai iubiți actori de la noi din țară. Toată lumea îl cunoaște și are o mulțime de fani care și-ar dori să știe care este starea lui, având în vedere că în ultima vreme nu i-a fost deloc bine și nu a mai apărut în public.

Actorul a primit acum un titlu extrem de important pentru faptul că este mândria acestei țări. Mai exact, a fost decorat cu Ordinul „Crucea Bucovinei”, cea mai înaltă distincție a Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților. Marele actor Alexandru Arșinel a fost decorat la reședința lui din București, în prezența membrilor familiei.

Acesta era vizibil slăbit, având în vedere că stătea într-un scaun cu rotile. De mult timp avea probleme de mobilitate, iar acum se pare că nu mai poate sta deloc în picioare. A slăbit mult și se vede că nu îi este deloc bine, deși refuză să facă declarații în acest sens. Are în plan să revină la casa părintească.

Conferirea ordinului Crucea Bucovinei, maestrului Alexandru Arșinel, a avut loc la reședința din București, în prezența membrilor familiei domniei sale. După citirea gramatei arhiepiscopale, părintele Constantin Oprea a transmis un cuvânt de apreciere și mulțumire din partea Părintelui Arhiepiscop Calinic, iar marele actor, vizibil emoționat, a mulțumit lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de-a lungul vieții și pentru distincția acordată. Maestrul și-a exprimat dorința de a reveni pe meleagurile natale, la casa părintească din Dolhasca, la mormintele strămoșilor săi, precum și la mănăstirea Probota sub streașina căreia a crescut.”, anunță Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților.

O astfel de distincție a fost acordată și actorului Vasile Muraru. Acesta a fost decorat la Teatrul de Revistă „Constantin Tănase” – București, unde a făcut spectacol, ca de fiecare dată.

Arșinel s-a retras din activitate
Alexandru Arșinel și-a anunțat retragerea în urmă cu mai mulți ani. Actorul a simțit că este momentul să se concentreze mai mult pe el, pe soția bolnavă, dar nu a putut sta mereu departe de scenă și fani.

A mai avut apariții publice, dar acestea au fost extrem de rare. Se pare că actorul nu mai este deloc în putere, are probleme de mobilitate și are nevoie de ajutor la orice pas. Suferă de mai multe boli, iar în ultima vreme a ajuns de nenumărate ori la spital în stare gravă.