Zodia Vărsător în vara anului 2022. Pasiuni puternice în iulie

Zodia Vărsător trăiește o poveste de iubire cum n-a mai trăit în vara anului 2022! Se naște o pasiune arzătoare pentru o persoană cu totul specială în inima nativilor de aer.

Zodia Vărsător nu va uita niciodată vara fierbinte a anului 2022! Inima acestei zodii va bate cu putere, căci din iulie se rescrie cu totul capitolul iubirii din viața sa!

Zodia Vărsător în vara anului 2022
Nativii de aer muncesc la foc automat în luna iunie. Asta pentru ca în iulie și august să guste din toate plăcerile vieții. Prima lună de vară aduce tot felul de responsabilități în cârca Vărsătorilor.

Se pot trezi în fața unor sarcini pentru care nici măcar nu s-au pregătit, în fața unor situații neplăcute, dar pe care le vor gestiona cu ingeniozitatea de care dau dovadă de fiecare dată. Vărsătorii sunt cei mai buni la capitolul improvizat.

Știu să îi vrăjească pe ceilalți și aleg de fiecare dată o cale alternativă față de soluțiile pe care le văd toți în rezolvarea unor probleme. Artiști prin definiție, dar și cu o puternică doză de pragmatism, nativii de aer au un talent aparte atunci când trebuie să iasă din bucluc fără să le fie afectată imaginea.

În august, Vărsătorii vor călători mult
Luna lui Cuptor aduce o iubire pe care o vor ține minte toată viața. Astrologic, nu e foarte clar dacă relația pe care nativii de aer o vor începe va fi una de durată sau se va limita la o simplă flacără de vară.

Oricare ar fi deznodământul, vor trăi la intensitate maximă povestea de iubire pe care, dacă vor, o pot transforma în dragostea vieții lor.

August este o lună specială, una în care Vărsătorii vor fi pe drumuri. Prima jumătate a lunii îi găsește prin țări străine în interes de serviciu, pe când în a doua parte se vor relaxa. Insulele exotice sunt parcă făcute pentru ei.

Își fac tot felul de prieteni noi. Se integrează perfect în fiecare peisaj pe care îl vizitează. Vara se va încheia pentru ei în glorie, strângând amintiri cât pentru restul vieții.