Zodia Săgetător în vara anului 2022. Iunie, lună de foc, iulie, de liniște și bucurii

Zodia Săgetător va avea o vară plină de evenimente care mai de care mai solicitante. Nicio zi nu va semăna cu cealaltă. Va fi adrenalină din plin pentru nativii de foc!

Zodia Săgetător pășește în vara anului 2022 cu foarte multă încredere în forțele sale. Nativii de foc au multe motive de mândrie. Singura lună ce poate aduce mici dificultăți este iunie, în prima ei parte.

Zodia Săgetător în vara anului 2022
Luna iunie poate să aducă în calea Săgetătorilor anumite situații nerezolvate la timp, în special care țin de birocrație. Nativii de foc pentru care a reprezentat o bătaie de cap lupta cu anumite documente, acte importante de care depindea într-un fel soarta lor trebuie să finalizeze cu orice preț lucrurile lăsate la o parte.

Prima jumătate a lunii iunie 2022 va fi ceva mai intensă din acest punct de vedere. Totul se va schimba după data de 16 iunie, când acești nativi vor începe să construiască lucruri frumoase în carieră.

Unii dintre Săgetătorii ar putea să înceapă un nou drum profesional la sfârșitul primei luni de vară. Poate fi vorba despre o asociere cu cineva sau o idee pe care o aveau de mult în cap și vor s-o pună în aplicare fără să mai ceară prea multe opinii.

Luna lui Cuptor, iulie, le aduce Săgetătorilor o așezare sufletească. Micile bucurii de zi cu zi vor fi mai apreciate de ei. De altfel, și oamenii din jurul lor le arată afecțiunea și îi vor surprinde cu tot felul de daruri.

August, lună de vis!
În august, în schimb, cei mai mulți nativi de foc sunt puși pe călătorit. Destinația s-ar putea să fie aleasă pe ultima sută de metri, mai ales că lor le plac lucrurile imprevizibile.

August e o lună foarte bună mai ales pentru femeile născute în această zodie. Multe tinere ar putea face pasul cel mare în dragoste. Așadar, pot avea loc logodne sau nunți-surpriză!

August aduce și noroc la bani, mai ales pentru Săgetătorii care au dovedit că au spirit antreprenorial. Vara va fi, în cele din urmă, una de vis pentru arcașii zodiacului!