Zodia Berbec în vara anului 2022. Iulie, lună plină de peripeții

Zodia Berbec va trăi la intensitate maximă vara anului 2022! Luna iulie se anunță una de aventuri de neuitat pentru nativii de foc! Iată principalele previziuni!

Zodia Berbec pășește în vara anului 2022 cu mai multă încredere în forțele sale ca niciodată. Este o vară a redescoperirii unor principii ținute în sertar, a relaționărilor la toate palierele.

Zodia Berbec în vara anului 2022
În iunie, nativii de foc sunt puși pe treabă. Sunt conștienți că fără să tragă tare de ei nu pot avea succes în ceea ce-și propun. Pun mare accent pe implicare când vine vorba de muncă în echipă, un lucru nou ei fiind de obicei destul de individualiști.

Vor învăța să facă tot felul de compromisuri de dragul reușitei. Tot iunie 2022 este luna în care Berbecii își vor asculta mai mult prietenii când vine vorba despre alegerile lor amoroase.

Pentru că au dat de prea multe ori greș în dragoste, de data asta vor merge și pe mâna altora. Nu e exclus ca în prima lună a verii să înceapă o relație nouă.

Iulie este o lună plină de peripeții. Berbecii care și-au planificat deja concediile în afara țării trebuie să se aștepte la aventuri pe care le vor putea povesti peste ani nepoților.

Vor trece prin tot felul de întâmplări tragicomice, însă vor fi niște situații din care vor avea mult de învățat. Nu trebuie să se panicheze, căci majoritatea acestor peripeții îi vor face să râdă cu gura până la urechi.

August, o lună cu accent pe relație
Luna lui Cuptor le aduce nativilor de foc și câteva beneficii financiare. Cei care au o afacere proprie s-ar putea să descopere că le-au crescut profiturile.

August este pentru acești nativi cea mai bună lună nu doar a verii, ci a întregului an 2022! Prima jumătate a lui august vine cu momente romantice unice. Unii se pot logodi sau chiar căsători ori pot afla că vor deveni părinți.

Finalul verii le arată cine sunt prietenii lor adevărați. Se poate lăsa cu mici dezamăgiri, dar nu e un capăt de lume.