O româncă și fiica ei, împușcate mortal de un italian, pe care-l numeau soț și tată. Care a fost motivul crimei

O româncă și fiica ei au fost ucise de un italian luni după-amiază. Bărbatul era în proces de divorț de mamă și chiar în ziua crimei urma să afle sentința finală.

Moarte cumplită pentru o româncă în vârstă de 47 de ani și fiica sa, în vârstă de 22 de ani. Cele două femei au fost împușcate mortal, luni după-amiază, în jurul orei 12:00, de către un italian de 69 de ani, pe care-l considerau soț și tată.

Româncă și fiica ei, ucise cu brutalitate de un italian. Bărbatul se afla în proces de divorț de mamă
Dubla crimă a avut loc într-o vilă din Cavazzona di Castelfranco Emilia. Bărbatul a decurs la gest chiar în ziua în care se încheia procesul de divorț de mamă, scrie il Resto del Carlino.

Femeia se afla cu fiica în bucătărie când agresorul a pătruns în încăpere și le-a luat viața. Împușcătura a fost auzită și de vecini care au alertat poliția. De altfel, și bărbatul a alertat oamenii legii.

Fiica româncei povestea prietenilor despre agresivitatea italianului
Carabinerii au intervenit de îndată și l-au reținut pe italian. S-a demarat o anchetă în acest caz și s-a aflat că Renata, fiica româncei, era foarte speriată de tatăl ei, în ultima vreme.

”Erau niște fete foarte bune. Mama ei spunea că el e în stare de orice. Era terifiată”, a spus o prietenă a tinerei ucise, conform fanpage.it.

”Noi am încercat să le ajutăm pe cât posibil. Fiica ei mi-a spus că Salvatore e o persoană rea. Și uitați ce a făcut”, a mai detaliat un alt apropiat al Renatei.

Mai mult, fiica ar fi simțit de ceva timp că tatăl ei voia să facă un gest extrem chiar în ziua divorțului de mama sa. Se temea pentru viața celei care i-a dat naștere, mai ales că aceasta stătea sechestrată în casă și nu putea ieși decât cu acordul individului.

În familie mai exista un băiat. Cum a reușit să scape cu viață
Oamenii din localitate sunt șocați acum de tragedie. De asemenea, s-a mai aflat și că mai exista un copil în familie, un băiat, dar care a reușit să scape cu viață. Nu este încă clar dacă se afla în casă în timpul ororii.

”Dezamăgire. Asta simt după ce am auzit vestea despre dubla crimă din comunitatea noastră. Ce s-a întâmplat este inadmisibil, de nejustificat.

Condamn în cel mai ferm mod posibil în numele întregii comunități”, a mai declarat și Giovanni Galgano, edilul din Castelfranco.