Horoscop 14 iunie 2022 – este ziua în care se deschid cerurile

Horoscopul de marți, 14 iunie 2022 anunță o revoluție astrală. Se vor deschide cerurile, iar asta avantajează în special zodiile de aer. Printre norocoșii zilei de mâine se numără gemenii și vărsătorii care vor avea parte de o energie deosebită și toate planurile ies ceas.

Horoscop 14 iunie 2022 – toate zodiile
Berbec

În ultima vreme o serie de frământări va macină. Gândurile voastre sunt în multe direcții și aveți senzația că nimic nu este concret în viața voastră. Profiați la maxim de timpul liber de care dispuneți pentru a vă pune ordine în gânduri și aveți grijă de cei dragi pentru că se simt neglijați.

Taur
Sunteți obișnuit ca tot ce vă propuneți să iasă exact cum vă doriți. Urmează să traversați o perioadă mai puțin favorabilă, iar asta vă cauzează stări de nervi mai ales că nu vă ies socotelile. Fiți mai răbdător.

Gemeni
Ziua de marți, 14 iunie este favorabilă pentru a expune toate scopurile profesionale, sunteți foarte bine aspectat în casa cariei și astăzi nimic nu vă stă în cale să vă îndepliniți obiectivele.

Rac
Persoana iubită sau/și familia sunt în centrul atenției voastre. Vreți să vă asigurați că toată lumea este bine mai ales că aveți senzația ca cei dragi vă ascund ceva ca să vă protejeze. Aveți însă grijă la modul în care vreți să îi ajutați că s-ar putea să fiți sufocanți.

Leu
De o bună perioadă de timp stați la pândă, sunteți tăcuți și așteptați răbdători ceva ce doar voi știți, astrele vă ajută de marți să începeți să culegeți „prada” mult râvnită.

Fecioară
Nehotărârea voastră din ultima perioadă vă va da bătăi de cap marți. Cei din jur par să se fi săturat și vor veni cu o tonă de reproșuri. Fiți mai cu băgare de seamă și încercați să transmiteți corect mesajele – cei din jur nu vă înțeleg mai deloc în această fază pe care o traversați.

Balanță
Cariera vă aduce mari satisfacții, unele chiar nebănuite. Însă parcă tot binele venit pe această zonă nu este ceva ce vă doreați. Slavă Domnului aveți de unde alege.

Scorpion
Vine o perioadă în care trebuie să fiți mai tacut. Chiar dacă multe lucruri nu vă convin, în ultima perioadă ați adunat destul de multe persoane care au ceva să vă reproșeze și asta ar putea să vă copleșească.

Săgetător
Probleme cu banii și situația de la locul de muncă se vor rezolva foarte rapid, după o lungă perioadă tensionată. Aveți grijă de familie pentru că ați foarte distras din cauza situației financare și profesionale. Au nevoie de voi.

Capricorn
Încă traversați acea perioadă de mari schimbări. Unii dintre voi vor alt loc de muncă, alții vor să se mute într-un alt oraș, alții analizează profund relația în care sunt. Totul însă este la o extremă foarte mare și acestea par să fie deciziile pe care le veți lua. De la alb la negru – fară pic de gri.

Vărsător
Se încheie o perioadă zbuciumată care v-a consumat mult în ultima perioadă. Spre bucuria voastră toate sunt acum așezate și puteți culege roadele muncii voastre.

Peșți
Sunteți singura zodie din horoscopul de astăzi căreia îi merg toate ca pe roate. Nimic nu va stresează azi sau nu vă încurcă. O zi liniștită și plină de „normal”.