Luna Plină în Săgetător vine cu vești amețitoare pentru zodii. Una caldă, alta rece

Această lunare marchează, de asemenea, prima lună plină în Săgetător din 2019 care nu este și o eclipsă. Fără intensitatea suplimentară a unei eclipse, vom putea sărbători mai ușor energia Săgetătorului din această lună plină. Așteptați-vă la informații importante care să fie scoase la lumină sau la adevăruri dezvăluite și poate și la o schimbare de perspectivă sau la un moment de revelație.

Oricare ar fi povestea ta de Lună Plină, este important să încerci să rămâi cât mai mult cu picioarele pe pământ. Nu toate informațiile sunt disponibile chiar acum, ceea ce face mai ușor să ratezi semnalele de alarmă. Lucrați pentru a vă canaliza emoțiile prin intermediul creativității – fie că este vorba de scris, desenat, pictat, cântat sau orice altceva care vă inspiră și vă stârnește bucurie.

Berbec

Chestiunile intelectuale ajung la un punct culminant, Berbec! Luna plină poposește în a noua ta casă a expansiunii, a învățării și a călătoriilor. Dacă ești la un curs, s-ar putea să finalizezi un proiect important, un test sau o certificare. Acest lucru ar putea indica, de asemenea, o schimbare de perspectivă: Poate că îți evaluezi viitorul și obiectivele de perspectivă mare, sau sosesc informații noi care îți stârnesc un nou curent de gândire. Rămâi deschis la minte; universul îți vorbește.

Taur

Atenția ta se mută pe finanțele tale, Taur. Luna plină în Săgetător activează a opta casă a datoriilor, a pierderilor și a psihicului tău. Este posibil să investești în ceva mare sau să plătești datorii. Petrecând puțin timp în plus cu bugetul tău acum te va scuti de o durere de cap pe termen lung. Aceasta este o casă emoțională și este posibil să te facă să reflectezi și asupra dinamicii puterii care ar putea necesita o reajustare.

Gemeni

O conversație importantă poate fi discutată în parteneriatele tale, Gemeni! Luna plină poposește în a șaptea ta casă a parteneriatelor și contractelor individuale. Această conversație are suficient potențial pentru a defini sau distruge relația. Această energie se poate manifesta, de asemenea, ca schimbări cu un contract de afaceri. Poate că sosește un nou contract sau ești gata să te desparți de unul care nu se mai simte aliniat.

Rac

Este timpul să renunți la acest obicei prost, Rac. Luna plină în Săgetător se deplasează prin a șasea ta casă a bunăstării, a muncii zilnice și a rutinelor. Lunile pline semnalează o perioadă de eliberare și nu există un moment mai bun decât acum pentru a reflecta mai profund asupra obiceiurilor pe care le practici și care sunt mai mult dăunătoare decât utile. Încearcă să încorporezi un obicei nou și sănătos în rutina ta zilnică. Acesta vă va ușura sarcina fizică, emoțională și spirituală.

Leu

Luna plină în Săgetător îți activează a cincea casă a creativității, a copiilor și a plăcerilor. Dacă lucrezi la un proiect creativ, acest lucru ar putea semnala o etapă importantă de competiție. Acesta este un memento cosmic pentru a te sărbători pe tine însuți și pentru a prioritiza jocul și plăcerea în viața ta. O conversație dramatică ar putea avea loc, dar vei ști cum să o întorci și să o faci distractivă.

Fecioară

O problemă de familie atinge un punct culminant sub aceste boabe de lună, Fecioară. Luna plină aterizează în a patra ta casă a familiei și a căminului. Are loc o conversație revelatoare care te va face să reflectezi mai profund asupra moștenirii și a neamului tău. Menținerea unor limite puternice va fi cheia. Dacă sperați să vă mutați, să găsiți noi colegi de cameră sau să vă renovați casa, această lună semnalează că progresul și schimbarea sunt pe drum.

Balanță

Natura ta diplomatică este un avantaj sub această lună plină, Balanță! Luna se mișcă prin a treia ta casă a comunicării, a fraților și a călătoriilor scurte. Este posibil să faci o călătorie scurtă sau să rezolvi probleme cu frații sau rudele apropiate. Informațiile vor sosi sub această lunare, iar tu poți fi, de asemenea, cel care împărtășește informații revelatoare. Permite-ți să te conectezi cu expresia ta de sine și să spui ceea ce ai în minte.

Scorpion

Sentimentul tău de siguranță este în curs de revizuire, Scorpionule. Luna plină se mișcă prin a doua ta casă a veniturilor și a respectului de sine, luminând chestiuni legate de veștile despre o promovare, o mărire de salariu sau o nouă oportunitate de muncă. Această energie s-ar putea manifesta, de asemenea, ca o perioadă mai reflexivă, centrându-ți propria iubire de sine și autocompătimire. Fiți blânzi cu voi înșivă. Un pic de indulgență contează ca îngrijire de sine și este în stele astăzi.

Săgetător

De ce ești gata să te desparți, Săgetătorule? Luna plină se află în semnul tău și aterizează în prima ta casă a sinelui, a identității și a obiectivelor personale. Este posibil să fi atins un obiectiv de mult timp și, dacă este așa, acesta este cu siguranță un motiv de sărbătoare. Acesta este, de asemenea, un moment susținut pentru a renunța la versiunile trecute ale tale pe care nu ești interesat să le duci în viitor și pentru a evolua.

Capricorn

Încheierea este un proces și nu ceva ce poate fi grăbit, Capricorn. Ai tendința de a te concentra asupra aspectelor practice, dar cu Luna plină care se mișcă prin a 12-a ta casă a izolării, spiritualității și a sfârșiturilor, este timpul să te ocupi de unele răni emoționale. Acesta este un moment puternic pentru a te îndrepta către practicile spirituale care îți susțin bunăstarea, în timp ce procesezi orice sfârșit sau situații grele din punct de vedere emoțional care au apărut recent. Un nou început este după colț.

Vărsător

O viziune pe care ai avut-o pentru viitorul tău ar putea deveni în sfârșit realitate, Vărsătorule. Luna plină aterizează în a 11-a ta casă a comunității, prietenilor, speranțelor și viselor. Acesta este un moment magic pentru a recunoaște creșterea și realizările pe care le-ai făcut. Este posibil să apară și o mică dramă în cercurile tale cele mai apropiate. Această interacțiune s-ar putea să te facă să deschizi ochii asupra oamenilor cu care ți-ai petrecut timpul și să te întrebi dacă împărtășiți cu adevărat valori similare.

Pești

A venit timpul tău, Pești! Dacă ai lucrat pentru un obiectiv important la serviciu sau pentru o promovare, recunoașterea este pe drum. Această lună plină îți activează casa a 10-a a carierei, moștenirii și reputației. Este un moment fantastic pentru a ocupa spațiu și a te sărbători. Ceilalți observă munca ta grea, așa că nu te sfii de asta. Dacă vă simțiți curioși pentru o nouă aventură, s-ar putea să vă simțiți chemați să aplicați la noi locuri de muncă sau poziții în acest moment, de asemenea.