Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe, s-a căsătorit. Imagini de la cununia care s-a desfășurat în mare secret / FOTO

Este veste mare în showbizul românesc. Sâmbătă, Raluca Pastramă s-a pozat alături de partenerul ei de viață și fetițele sale, iar imaginile au făcut furori pe internet. Toată lumea a crezut că au fost invitați la un eveniment, dar a fost vorba chiar despre cununia lor. Raluca Pastramă și Ibrahim, partenerul ei de viață cu care urmează să aibă o fetiță cât de curând, s-au cununat ieri în mare secret. Fosta soție a lui Pepe nu a dat nimic de bănuit, dar cea care a dat-o de gol a fost Gabriela Firea, invitată la petrecea lor de cununie. Ce mesaj le-a urat fostul primar al Capitalei.

Raluca Pastramă și-a găsit fericirea în brațele lui Ibrahim, logodnicul ei. Fosta soție a lui Pepe va deveni mamă pentru a treia oară alături de bărbatul care o face fericită. Aceasta mai are puțin până când va aduce pe lume cea de-a treia fetiță, iar cei doi au decis că este momentul să se și cunune. Fosta soție a lui Pepe nu s-a sfiit să posteze poze de la petrecea de cununie, dar nu a dat de bănuit că este vorba despre un așa eveniment important din viața lor. Printre invitați s-a numărat și Gabriela Firea, iar aceasta a postat un mesaj pe rețelele de socializare, dezvăluind astfel marele secret.

Raluca Pastramă s-a căsătorit în mare secret

După ce a trecut printr-un divorț cu Pepe, Raluca Pastramă pare mai fericită ca niciodată acum. Trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Ibrahim, bărbatul care a făcut-o mamă pentru a treia oară. Și pentru că dragostea plutește în aer, cei doi au decis că este momentul să ajungă în fața ofițerului de stare civilă. Ieri, Raluca a postat poze de la petrecerea de cununie, dar nimeni nu a știu despre ce este vorba, până astăzi când Gabriela Firea le-a urat căsnicie frumoasă pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Pepe a radiat de fericire și a fost extrem de frumoasă în rochia ei albă care îi scotea burtica de gravidă în evidență exact atât cât trebuie.