Se insoara George Simion. Cine este viitoarea mireasa si cand va avea loc fericitul eveniment

George Simion se insoara. Liderul AUR a anuntat, sambata dimineata, data la care a decis sa se casatoreasca.

Este vorba despre 27 august. Politicianul ii invita pe toti romanii sa se bucure de el la marele eveniment, dar pune si o conditie.

„Astept toti romanii sa se bucure alaturi de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e daca veti fi prezenti. Sa veniti in camasa populara!”, este mesajul transmis de George Simion, pe pagina sa de socializare.

Ulterior, George Simion a oferit mai multe detalii legate de locul in care va avea loc fericitul eveniment.

„Nunta va fi pe 27 august in satul Oveselu din Valcea. Stiu ca e departe pentru unii dintre voi dar ne organizam cu autocare din fiecare judet. Nu am glumit: va astept pe toti”, a precizat acesta.

Anuntul liderului AUR a facut furori ib randul sustinatorilor sai.

Cine este viitoarea sotie a lui George Simion?
Viitoarea mireasa a lui George Simion a terminat Dreptul la Universitatea Ecologica din Bucuresti (2014-2018), obtinand si un master in administrarea afacerilor la Universitatea Bucuresti.

Tanara s-ar numi Iulia Burcea si are o functie de controlor financiar la o multinationala, care are ca domeniu de activitate industria tehnologica pentru securizarea tranzactiilor electronice, cu sediul in Franta. A facut Dreptul la Universitatea Ecologica si are un master in consultanta in afaceri, la Facultatea de Administratie si Afaceri, la Universitatea Bucuresti.