Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu se menține tânără la 52 de ani. „O beau zilnic, dar şi mă spăl cu ea!”

Anca Țurcașiu a ajuns la 52 de ani, dar se bucură de o frumusețe naturală, fără să apeleze la intervenții estetice. Vedeta a dezvăluit cum reușește să rămână tânără.

Băutura-minune cu care Anca Țurcașiu reușește să se mențină tânără. Vedeta a dezvăluit ce bătură consumă zilnic pentru a se menține în formă la vârsta de 52 de ani. Actrița a mărturisit că apa pe care o bea este kangen, ionizată alcalină.

„Nu mai consum apă din comerț. Beau o apă specială care se diferențiază toate celelalte. Este apa kangen, o apă ionizată alcalină, care filtrează clorul și multe alte impurități. O beau, mă spăl cu ea, îmi spăl și fructele și legumele, și gătesc cu ea”, a declarat Anca Țurcașiu pentru Click!.

Anca Țurcașiu a mai adăugat că după ce se spală cu apa respectivă are o piele mai catifelată şi nu mai folosește creme. Cu atât mai mult, datorită acesteia, pesticidele și erbicidele de pe suprafața fructelor și a legumelor sunt eliminate. „Atunci când mă spăl cu ea îmi lasă pielea catifelată, nu e nevoie să mai folosesc crema. La fel în cazul legumelor și fructelor, se elimină toate pesticidele și erbicidele. Costă, dar e apă vie, iar sănătatea e mai importantă”, a adăugat Anca Țurcașiu.