Lucian Viziru și-a aflat diagnosticul. E o boală care cauzează moartea subită la tineri

Au trecut câteva săptămâni de când Lucian Viziru a ajuns de urgență la spital acuzând dureri puternice în piept. Toată lumea a crezut că este suspect de infarct, motiv pentru care actorul a fost supus unor investigații amănunțite. Lucian Viziru a trecut prin clipe grele, ba chiar a făcut atacuri de panică și se temea să adoarmă.

Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor
Actorul care a fost suspect de infarct a aflat acum diagnosticul final. În urma unor analize amănunțite, medicii au descoperit că Lucian Viziru are miocardită. În termeni medicali, această afecțiune reprezintă inflamația mușchiului inimii denumit miocard. Lucian Viziru a făcut un RMN și astfel a aflat ce anume l-a adus de urgență la spital. Actorul a petrecut Revelionul internat într-un spital din Capitală.

În urma ultimului RMN pe care l-am făcut la inimă a reieșit că eu aș fi avut la un moment dat, nu știm exact când, aș fi avut o miocardită. Ce este această miocardită? Este o afecțiune de care poate suferi oricine. De afecțiunea asta pot suferi copiii, oamenii mai tineri, dar, în special, bărbații, tineri, cu vârsta cuprinsă între 20 și 40 de ani și sportivii, a spus Lucian Viziru.

Miocardita reduce capacitatea inimii de a pompa sângele (insuficiență cardiacă) și produce tulburări de ritm, unele atât de mari încât pot pune viața în pericol. Această afecțiune este una dintre cauzele de moarte subită la tineri.

Lucian Viziru: Am făcut atacuri de panică. Mi-era frică să adorm
Actorul le-a povestit fanilor de pe Instagram cum s-a simțit, cum a ajuns la spital și ce i s-a întâmplat ulterior. Lucian Viziru a spus că experiența în salonul de Terapie Intensivă a fost traumatizantă. A făcut atacuri de panică și pur și simplu îi era frică să adoarmă.

Din fericire, totul este bine când se termină cu bine, iar asta s-a întâmplat și în cazul actorului în vârstă de 45 de ani. Soția sa, Ema, i-a fost alături în permanență trimițându-i mâncare gătită pentru ca el să se înzdrăvenească cât mai repede.

Lucian Viziru și soția sa s-au întors în România după o perioadă lungă de timp pe care au petrecut-o în Germania. Motivul întoarcerii lor este că Ema lucrează în România și le-ar fi fost greu la distanță unul față de celălalt.