Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie. Cine e frumoasa mireasă

Bucu Cernea s-a însurat! Puștiul talentat, care face minune la tobe, are acum 28 de ani și s-a căsătorit joi cu iubita lui, frumoasa actriță Elena Mogâldea. Cununia civilă a fost una foarte relaxată, cool, în aer liber, iar de la petrecere nu au lipsit foștii lui colegi din trupa LaLa Band.

Elena Mogâldea și Bubu Cernea, fiul celebrilor Crina Mardare și Mișu Cernea, de la Sfinx Experience, au spus „Da” joi, 9 iunie, iar pozele și filmulețele publicate pe Instagram vorbesc de la sine despre cât de relaxată a fost petrecerea. Ceremonia și cheful s-au ținut într-un loc de poveste: la un centru de evenimente situat chiar în în pădurea Ileana, din Dragomirești-Deal (Ilfov). Nu au lipsit de la fața locului producătoarea TV Ruxandra Ion, alias „mama telenovelelor”, actorii Vlad Gherman și Oana Moșneagu, solista Alina Erimia, Cristina Ciobănașu, Irina Rimes. La petrecere, mireasa lui Bubu a dansat desculță și a fost ca argintul viu în ring.

Bubu Cernea s-a însurat! Primele imagini de la cununie
Bubu și Elena sunt împreună din 2018, iar artistul nu a fost niciodată foarte darnic cu știrile din viața lui privată. „Ea nu face parte din showbiz, muncește în spatele reflectoarelor, e project-manager și e din Chişinău. Ne-am mutat împreună deja”, declara Bubu, pentru Click!, anul trecut. În 2021, frumoasa blondină a apărut pe micul ecran, în serialul „Adela”, difuzat de Antena 1. Ea a interpretat rolul Giei Ruben. Absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, mireasa lui Bubu are toate datele pentru a se impune în lumea showbizz-ului de la noi.