Dan Negru, mesaj pentru fiul regretatei Mădălina Manole. Ce i-a transmis lui Petru

Dan Negru i-a transmis un mesaj extrem de emoționant lui Petru, fiul regretatei artiste Mădălina Manole. Petru a rămas fără mamă când era foarte mic. Artista a plecat din această lume mult prea devreme și a lăsat un gol imens în viața oamenilor care au iubit-o și au prețuit-o. Iată ce a ținut să-i transmită prezentatorul de televiziune lui Petru.

Mesajul lui Dan Negru pentru fiul Mădălinei Manole
Cuvinte cu adevărat emoționante a avut Dan Negru pentru Petru, fiul Mădălinei Manole care a împlinit 13 ani. Prezentatorul tv i-a povestit adolescentului de mama lui, de cum era și ce a lăsat în urma ei, cum a schimbat în presă mentalitatea despre vârstă, care acum nu mai este o povară. Dan Negru a vrut ca Petru să știe că mama lui era criticată pentru vârstă și că se spunea despre ea că este trecută de prima tinerețe.

Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina. O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci in conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul. Ma gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau ca e “trecută de prima tinerețe”. Așa erau vremurile, Petru. In anii aia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam!, i-a transmis Dan Negru lui Petru.

Mădălina Manole a murit la vârsta de 43 de ani și a lăsat în urma sa un băiețel care a împlinit 13 ani. La scurt timp după moartea artistei a izbucnit un conflict între părinții și soțul ei. Petru Mircea a fost acuzat că îl ține pe copil departe de familia mamei lui.

Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri. De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă. Sa-ti trăiești frumos zilele, Petru.
E mult de când a plecat Mădălina…Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ti-a dat drumul!, i-a mai spus Dan Negru lui Petru.