Lucian Mîndruță, internat la spitalul Marius Nasta cu Covid-19: ”E rău. Şi anume, foarte rău”

Lucian Mîndruţă a anunțat miercuri că s-a infectat cu Covid-19. Jurnalistul a dat vestea pe contul său de Facebook, acolo unde a postat și o imagine de pe patul de spital.

Realizatorul de la Digi 24 și Digi FM are o formă destul de severă a bolii. În urma infectării, acesta a ajuns pe un pat de spital.

Lucian Mândruță, infectat cu Covid-19. Jurnalistul, internat la spitalul Marius Nasta
Miercuri, 8 iunie, în jurul orei 15.00, cu câteva ore înainte de a intra la radio, Lucian Mîndruţă a dezvăluit, pe Facebook, că s-a infectat cu SARS- CoV-2.

Încă de atunci, jurnalistul spunea că nu se simte deloc bine. ”Dragilor, sunt absent motivat vreo 5 zile minim de la orice. Am Covid. E rău. Și anume, foarte rău. Vă mai țin la curent”, scria Mîndruță.

Peste câteva ore, la 18.55, omul de presă a revenit cu un nou mesaj și o imagine de pe patul de spital de la Marius Nasta.

Acesta scrie că le mulțumește tuturor pentru mesajele de încurajare și precizează că infecția îl afectează destul de serios.

”Mulțumesc tuturor de gândurile bune. Din păcate nu pot răspunde la fiecare mesaj, doare capul de nu pot să țin ochii deschiși!

Dar au grijă de mine la Marius Nasta. Avantajul de a face Covid ultimul: suntem doar doi pacienți…”, notează jurnalistul.