Gina Pistol a izbucnit in lacrimi: „M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui”

Gina Pistol a izbucnit in lacrimi. Vedeta are o familie fericita alaturi de Smiley si fetita lor, Josephine, dar aceasta a avut momente dificile in copilarie care au marcat-o profund. Recent, frumoasa blondina a rememorat perioada cand parintii ei au divortat.

„Ai mei se despartisera. Tata se judeca cu mama pentru custodia mea si m-a dus la o doamna, nu stiu cine e acea femeie, am inteles ca a si decedat intre timp si nu mi-a explicat nimeni de ce, ce mi se intampla. M-am simtit singura, m-am simtit a nimanui.

Dar nu a venit nimeni sa imi zica, copilului. Femeia aceea era agresiva, pentru ca ea la randul ei avea niste probleme. Mama nu m-a batut niciodata, cred ca o singura data mi-a dat o palma. Atunci m-as intoarce la mine si m-as imbratisa”, a declarat Gina Pistol, in cadrul podcastului „Fain si simplu”, realizat de Mihai Morar.

Cand s-a indragostit Gina Pistol de Smiley
„Eram intrebata des cand fac un copil. Ba aveam proiecte, eram plecata prin lume, stateam doua-trei luni inchisa in platou. Inainte, ma uitam la persoana de langa mine si credeam ca nu e ce trebuie pentru mine pentru a fi tatal copilului meu.

Ai aparut tu apoi, iar tu ai fost ca o lectie data de univers, sa invat lectia rabdarii. Erau momente cand imi pierdeam rabdarea, dar ceva inauntrul meu imi spunea sa mai stau putin. Si uite ca a fost bine. E ceva mai presus de noi care asaza lucrurile. Poate daca ne intalneam cu ceva timp in urma, intre noi n-ar fi fost nimic. Totul s-a intamplat la timpul potrivit, cand trebuia”, a mai spus Gina Pistol.