Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Iubita lui, Yasmine Ody, a născut în urmă cu puțin timp

Este vestea momentului în lumea showbiz-ului românesc! Pepe a devenit tată pentru a treia oară! Iubita lui, Yasmine Ody, a născut în urmă cu puțin timp. Se pare că familia lor este în sfârșit completă, iar proaspătul tătic este în al nouălea cer de fericire.

Momente unice pentru Pepe! Cunoscutul artist a devenit tată pentru a treia oară cu puțin timp în urmă. Yasmine Ody a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, iar cântărețul este în extaz în aceste momente.

Pepe a devenit tată pentru a treia oară

Yasmine Ody, partenera de viață a cântărețului, a născut un băiețel la o clinică privată din București, potrivit ȘtirileProTV.ro. Potrivit aceleiași surse, bebelușul cântărește 2.750 grame ți a primit nota 10 la naștere.

În vârstă de 28 de ani, iubita cântărețului a devenit mamă pentru prima oară. Pepe este un tătic împlinit și are și două fete, din mariajul cu Raluca Pastramă. În prezent, și fosta soție a cântărețului este însărcinată.

Partenera de viață a cântărețului se ferește de luminile reflectoarelor și amândoi doresc să își trăiască frumoasa poveste de dragoste departe de ochii curioșilor. Partenera de viață a prezentatorului de la Te cunosc de Undeva s-a afișat de câteva ori cu burtica la vedere.

Pepe, detalii despre botezul copilului său

Pepe a stabilit deja și detaliile pentru botezul fiului său. Într-un interviu acordat pentru Xtra Night Show, Pepe a mărturisit că fiul său se va numi Pepe Junior. De asemnea, potrivit spuselor lui, botezul va fi unul discret.

Cântărețul a mai povestit că încearcă să se bucure cât se poate de mult de familia lui.

”Va fi cât se poate de discret și cât se poate de normal, încerc să mă bucur de familia mea, încerc să fiu cât mai prezent în viața celor care mă iubesc și mă respectă, să le transmit tot ceea ce e important pentru noi”, a spus Pepe.