Horoscopul săptămânii 6-12 iunie prezentat de Camelia Pătrășcanu. Află ce spune despre zodia ta

Horoscopul săptămânii 6-12 iunie prezentat de astrologul Camelia Pătrășcanu. Cele mai importante previziuni astrologice dedicate celor 12 semne zodiacale începând cu Berbec și până la zodia Pești. Află care sunt veștile despre zodia ta sau ascendentul tău. Cea mai bună veste: Mercur nu mai este retrograd!

Horoscop 6-12 iunie cu astrologul Camelia Pătrășcanu
Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat la Antena 3, horoscopul săptămânii viitoare pentru toate zodiile.

Zodia Berbec – Berbecii au aspecte bune legate de zona banilor. Ei trebuie să negocieze și să se prețuiască. A doua jumătate a săptămânii le aduce acestor nativi discuții cu partenerul de viață.

Zodia Taur – este o săptămână sub semnul creativității pentru nativii zodiei Taur. Muncesc mult în aceste zile, sunt creativi și își urmează instinctul, făcând exact ceea ce le spune sufletul.

Zodia Gemeni – acești nativi sunt preocupați să rezolve niște probleme mai vechi care le dau bătăi de cap, fie că e vorba de sănătate, serviciu sau relații. Este o săptămână care aduce reparații. Astrologul anunță că veți avea un tonus foarte bun după ziua de joi.

Zodia Rac – În primele trei zile ale săptămânii viitoare Racii găsesc soluţii şi le aplică. Prietenii sunt de mare ajutor. În a doua jumătate a săptămânii următoare rezolvă treburi în casă, în weekend – distracţie.

Zodia Leu – muncesc mult și au parte de câștiguri, fiind foarte interesați de zona banilor. În a doua jumătate a săptămânii au de rezolvat multe lucruri, au de lucrat cu legea. De joi încep drumurile, dar în weekend se relaxează acasă.

Zodia Fecioară
O săptămână în care vor lucra mult cu actele. Pot rezolva foarte multe lucruri, își pledează foarte bine cauza, iar din a doua jumătate a săptămânii vor câștiga bani.

Zodia Balanță – au nevoie de susținerea cuiva, mai ales în primele zile ale săptămânii. În a doua jumătate a săptămânii se vor pune pe primul loc, iar în weekend vor munci.

Zodia Scorpion – o săptămână bună în care vor relația mult și se vor împăca cu cei cu care rupseseră legătura. Pot deschide multe uși, dar de joi mare grijă la relațiile de colaborare profesională.

Zodia Săgetător – muncă multă pentru acești nativi, dar le și place pentru că au scopuri precise. Sunt dinamici și au ocazia să iasă în evidență, în fața superiorilor. Relaxare în a doua jumătate a săptămânii. În weekend, atenție la sănătate!

Zodia Capricorn – acte și drumuri profesionale pentru Capricorni. Recunoașteri oficiali și invitații importante în a doua jumătate a săptămânii și distracție în weekend!

Zodia Vărsător – acești nativi sunt preocupați să facă lucrurile bine pentru ceilalți. Fac multe drumuri și rezolvă multe probleme dacă se folosesc de farmecul lor.

Zodia Pești – pot avea întâlniri unde este importantă imaginea și credibilitatea. În a doua jumătate a săptămânii au treburi casnice, iar în weekend pleacă în vizite.