Harry si Meghan au publicat fotografia cu fetita lor, Lilibet, pentru a sarbatori prima ei aniversare

Meghan si Harry au facut publica o noua fotografie cu fiica lor Lilibet pentru a sarbatori prima ei aniversare, la Windsor. Fetita, care a purtat o rochie albastra si o bentita alba, apare in fotografie cu un zambet larg, asezata pe iarba.

Lilibet si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de prieteni apropiati si de familie, cu un „picnic relaxat, intim in curte”, potrivit unui purtator de cuvant al familiei, citat de The Telegraph.

Fotografia a fost facuta de Misan Harriman, care a participat la petrecere impreuna cu sotia si copiii sai. Harriman a mai facut fotografii cu familia ducilor de Sussex si a fost vazut recent bucurandu-se de Jocurile Invictus alaturi de Printul Harry.

„A fost o mare onoare pentru mine sa sarbatoresc prima zi de nastere a lui Lilibet alaturi de familia mea si a ei!” – a spus fotograful.

Fotografia a fost facuta publica la scurt timp dupa ce ducii de Sussex s-au intors in SUA dupa scurta lor calatorie pentru Jubileul de platina.

Harry in copilarie. Internautii spun ca micuta ar fi copie fidela a tatalui sau.

Calatoria i-a oferit micutei Lilibet ocazia sa-si cunoasca strabunica, Regina Elisabeta, pentru prima data.

Lilibet Diana s-a nascut in iunie 2021 si a fost botezata dupa Regina Elisabeta a II-a, al carei nume de alint din familie in copilarie si tinerete era „Lilibet” si dupa mama printului Harry, printesa Diana.