Horoscop cu Neti Sandu. Bate vantul schimbarii pentru cateva zodii. Vin bani neasteptati pentru acesti nativi

Horoscop 7 iunie 2022. Astrologul Neti Sandu a spus, la stirileprotv, care sunt previziunile astrale ale zilei de marti. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru astazi.

BERBEC
E posibil sa va intre niste bani in casa, poate partenerul de cuplu castiga mai mult si o sa va luati diverse lucruri pentru casa.

Inca mai au de unde sa va intre niste bani, pare sa fie o reglare de conturi ca n-or fi fost la timpul respectiv bani si abia s-a gasit o finantare.

TAUR
Se poate, macar temporar, sa acceptati o colaborare, un parteneriat si numai dac-o sa mearga bine o sa prelungiti contractul.

E o infuzie de capital la voi, inspirati incredere unui finantator si va aloca un buget ca sa dati drumul unei afaceri, o fi un proiect care sa v-aduca bani frumosi.

GEMENI
O sa primiti ok-ul pentru un proiect care v-ar aduce vreun premiu, o recompensa baneasca.

Poate va trebui sa evaluati bugetul familiei ca sa vedeti daca v-ajung banii sa luati lucruri noi prin casa, ori poate v-ajung doar pentru o plecare in vacanta.

RAC
Se poate sa va alaturati unui grup, sa va asociati numele cu al unui brand ca sa fie o baza solida.

O sa va fie in sfarsit recunoscuta munca si o sa intrati pe o filiera de succes, veti cunoaste alti oameni si viata voastra o s-arate altfel.

LEU
Poate renunta cineva la niste bilete de vacanta si le luati voi la jumatate de pret, sau luati altceva ieftin care era scump.

E posibil sa mai primiti ceva – in plus – de lucru si de aici sa vina si banii, chiar daca o sa munciti, nu gluma, pentru ei, important e c-o s-aveti cu ce sa va platiti darile.

FECIOARA
Se poate sa primiti un cadou, sa luati o prima de la sefi, par sa fie niste bani care sa aterizeze din senin.

Noutati, care sa va tina in priza, c-aveti multe pe cap, dar vreti si sa beti o cafea cu cineva ca sa mai vorbiti de-ale voastre, sau o plimbare in parc.

BALANTA
O sa recuperati niste bani proveniti poate din ore suplimentare, sau or fi banii pe care i-ati dat cu imprumut unor persoane.

Sefii par sa va acorde mai mult credit, sa va si implineasca niste doleante si sa va recunoasca niste merite, la o adica.

SCORPION
Poate merge mai greu reamenajarea locuintei, sau poate-aveti reparatii de facut si vreti sa se termine cat mai repede santierul si faceti presiuni.

Revine cineva cu ganduri bune, de-mpacare si o sa fiti si voi dispusi sa treceti peste o suparare care v-a destabilizat emotional si o sa va continuati relatia.

SAGETATOR
Se poate sa luati o decizie de comun acord cu partenerul de cuplu si sa va fie mai usor cu niste lucruri, treburi.

E animatie la seviciu, ca v-ati gasit ceva nou de facut si e incitant, iar in particular vi se ofera un extrajob si daca nu e prea obositor o sa va dati acceptul.

CAPRICORN
O sa apara cineva care va poate face viata mai frumoasa si o sa va lasati prinsi in mreje, daca nu sunteti casatoriti.

Se poate sa va descoperiti o noua pasiune si sa descarcati acolo toate tensiunile, sa va revigorati c-aveti nevoie de un vibe nou.

VARSATOR
Persoana la care visati se-apropie din ce in ce si-n orice clipa poate ateriza si viata voastra sa prinda alta culoare.

O sa adunati in jurul vostru niste oameni care sa lupte pentru o cauza nobila, sa-i salvati pe niste cetateni dintr-o situatie disperata poate.

PESTI
O sa-ncheiati o situatie scriptica, poate e vorba despre scoala, despre cursurile copiilor si va eliberati de griji.

Sunt oameni dispusi sa-nceapa o colaborare cu voi si sa tineti pasul, sa munciti cot la cot si rezultatele nu vor intarzia sa apara – o s-aveti un castig consistent.