Cinci planete se aliniază în luna iunie 2022. Impactul asupra zodiilor

Un fenomen astronomic important se va petrece luna aceasta.

Specialiștii anunță că cinci planete se vor alinia în luna iunie 2022.

Este vorba despre Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn. Acestea se vor alinia în ordinea distanței lor față de Soare. Este un fenomen rar care a avut loc ultima dată în luna decembrie a anului 2004.

Fenomen astronomic rar: 5 planete se aliniază pe cer
În iunie 2022 cinci Mercur, Venus, Marte, Jupiter și Saturn se vor alinia pe cer și vor putea fi observate de oriunde de pe Pământ. Pasionații de Astronomie pot observa fenomenul cu ajutorul unui binoclu. De asemenea este foarte important ca cerul spre est să fie senin, pentru a face posibilă observarea. Anul acesta, distanța dintre planetele Mercur și Saturn va fi mai mică. Potrivit Sky&Telescope, în afară de Mercur, restul planetelor ar trebui să fie vizibile cu ochiul liber, condiția esențială fiind ca cerul să fie senin.

Pentru cei interesați să observe fenomenul: cel mai bun moment pentru a vedea cele cinci planete aliniate este într-un interval de 30 de minute înainte de răsăritul Soarelui. Următoarea aliniere a celor cinci planete va avea loc abia în anul 2040.

Previziuni astrologice pentru luna iunie 2022
Cum vor fi influențate zodiile de Apă, Pământ, Foc și Aer de alinierea celor cinci planete. Iată care sunt previziunile astrologice pentru toți nativii.

Zodii de Pământ – Taur, Fecioară, Capricorn – acești nativi vor munci mult în această perioadă pentru că au câteva obiective de atins și sunt determinați să meargă până la capăt. În plan sentimental vor avea parte de surprize plăcute mai ales cei burlacii zodiei.

Zodii de Aer – Gemeni, Balanță, Vărsător – un câștig financiar important apare la orizont pentru cei născuți sub aceste semne zodiacale. Depinde doar de alegerile lor dacă viața li se va schimba sau nu mai ales că este posibil să primească o moștenire.

Zodii de Apă – Rac, Scorpion, Pești – pentru acești nativi se anunță tensiuni în viața profesională. Pot apărea neplăceri la locul de muncă, dar nu ceva care nu poate fi rezolvat. Cu răbdare și diplomație totul revine pe un făgaș normal.

Zodii de Foc – Berbec, Leu, Săgetător – unii nativi vor da dovadă de lăcomie în relațiile cu ceilalți, motiv pentru care vor fi puși la zid. Astrele vă sfătuiesc să tratați situația cu maximă seriozitate și să vă schimbați la timp atitudinea.