Năzdrăvanul prinț Louis i-a dat din nou bătăi de cap lui Kate Middleton, la Jubileul Reginei

Au apărut noi ipostaze amuzante în care Prințul Louis a fost surprins în cadrul unui eveniment din seria celor dedicate Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Prințul Louis, din nou în centrul atenției la Jubileul Reginei Elisabeta
Kate Middleton, mama băiatului, a fost nevoită să îl oprească după ce i-a pus mâna la gură. Micuțul nu s-a putut astâmpăra. Năzdrăvanul a făcut glume inclusiv pe seama ei.

Prințul în vârstă de 4 anișori a manifestat un comportament mai puțin protocolar în timp ce urmărea Concursului Jubileului de platină duminică, 5 iunie 2022.

Ducesa a încercat în cel mai politicos mod cu putință să îi spună fiului ei că nu este frumos ce face. Evident, acesta nu a ascultat-o din prima. Maimuțărelile lui i-a cucerit pe toți, cu toate că a provocat câteva situații stânjenitoare pentru soția lui William.

Băiatul, extrem de gălăgios, a făcut o serie de fețe. A scos limba și și-a pus degetul cel mare la nas, realizând un adevărat număr de comedie în tribună.

La un moment dat, Louis părea să arunce o pernă, clipă în care Kate s-a văzut nevoită să fie ceva mai fermă. Comportamentul lui Louis a atras și atenția lui Mike Tindall, soțul verișoarei lui William, Zara.

18 milioane de britanici au sărbătorit în stradă
Louis a arătat după câteva episoade de exuberanță că poate fi și un exemplu pentru alți copii. I-a sărutat mâna mamei sale și a stat cuminte, pentru câteva minute, în poalele bunicului său, Prințul Charles.

Nu este prima oară când Louis acaparează atenția presei. Recent, în cadrul unei ”defilări” a avioanelor, micuțul era extrem de deranjat de zgomotul produs de aparatele de zbor. Și-a pus mâna la urechi și a țipat. A arătat că îl deranjează foarte tare agitația creată în jurul său, imaginile cu acesta viralizându-se.

Festivitățile organizate cu ocazia Jubileului de Platină au marcat anul acesta cea de-a 70-a domnie a Reginei Elisabeta în fruntea tronului. Evenimentele dedicate Reginei și a celor care au făcut sacrificii pentru unitatea Regatului Marii Britanii au avut loc în mai multe orașe de pe insulă.

Potrivit estimărilor neoficiale, Jubileul a fost celebrat, în stradă, de peste 18 milioane de britanici.