Plaja din România cu cea mai curată apă, preferată de Nicolae și Elena Ceaușescu. Cât costă să te cazezi în vila de protocol pe care o deținea dictatorul

Mulți români și-au făcut deja planuri de vacanță. Sezonul concediilor a început, însă dacă nu te-ai hotărât unde să mergi, deocamdată, noi îți prezentăm plaja din România cu cea mai curată apă. Această plajă a fost, fără îndoială, preferată de Nicolae și Elena Ceaușescu. Iată unde se află, de fapt!

Familia fostului lider comunist Nicolae Ceaușescu își petrecea, de obicei, vacanțele, pe litoralul românesc. Bineînțeles, aveau grijă să se răsfețe pe plaja cu cea mai curată apă din toată România.

Plaja din România cu cea mai curată apă

Nicolae Ceaușescu obișnuia să își ia familia și să meargă pentru a petrece clipe de neuitat în vila de protocol pe care acesta o deținea pe malul Mării Negre. Fostul lider comunist prefera stațiunea Neptun.

Gheorghe Gheorghiu-Dej a fost cel care a dat ordin pentru construirea acestei vile de protocol. Ulterior, aceste vile au fost preluate de investitori privați, așadar sunt puncte de atracție pentru turiști în zilele noastre.

Mai mult decât atât, aceste vile sunt acum îmbunătățite, renovate, dotate pentru a asigura tot confortul necesar celor care le trec pragul. Această stațiune a fost considerată ,,perla litoralului românesc”.

Cât trebuie să scoți din buzunar pentru o singură noapte

Stațiunea Neptun a fost concepută ca reședința de vară a cuplului de dictatori, dar și ca destinație de vacanță pentru birocrația comunistă, potrivit replicaonline.ro. Ulterior, aceste vile au fost transformate spații de cazare.

Cei care doresc să petreacă un sejur în vila de protocol din Neptun trebuie să scoată din buzunar între 80-200 de euro pe noapte.