Traian Basescu a rabufnit, dupa ce a primit decizia de parasire a vilei de protocol: „Ce-mi da statul am sa-i dau si eu”

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei a izbucnit dupa ce i-a fost inmanata decizia in care se prevedea ca trebuie sa paraseasca vila de protocol situata in strada Gogol. Europarlamentarul este suparat din cauza deciziei prin care a fost declarat oficial colaborator al fostei Securitati.

Fostul presedinte a transmis un mesaj dur.
„Este o situatie normala, n-as intra in detalii. Azi (joi – N.R.) i-am chemat sa faca inventarul, pentru ca acolo este un inventar de predat. (O sa ma mut) atat de repede cat pot. Cealalta locuinta este gata sa primeasca mobilier. RAPPS a fost cea mai decenta institutie, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somatii, n-a lucrat cu notificari, deci a fost cea mai decenta institutie dintre toate institutiile statului. Un stat care-si batjocoreste fostii presedinti n-are cum sa fie tratat de catre fostii presedinti altfel decat ii trateaza el. Asa ca ce-mi da statul am sa-i dau si eu, n-am obligatia sa-i dau altceva”, a spus, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu.

Ce spunea Traian Basescu dupa verdictul definitiv al ICCJ:
Reactia lui Traian Basescu pe Facebook: ”Am luat nota de decizia ICCJ pe care nu o voi comenta public, asa cum am procedat de-a lungul intregului proces. Voi face demersurile legale la CEDO”