Veste proastă despre Regina Elisabeta a II-a! Se întâmplă la o zi după apariția la balconului regal

Ieri, în Marea Britanie au avut loc festivitățile organizate cu ocazia împlinirii a 70 de ani de domnie a Reginei Elisabeta. După cum toți au sperat, suverana de 96 de ani și-a făcut apariția la balconul regal al Palatului Bukingham și a salutat mulțimea entuziastă. Din păcate, la o zi distanță de la acest eveniment, regina și-a anulat apariția publică… Ce s-a întâmplat?

Regina Elisabeta se confruntă cu probleme de sănătate la o zi de la Trooping the Colour
Suverana Marii Britanii avea astăzi, vineri, programată apariția la ceremonia religioasă de la Catedrala St. Paul, organizată tocmai cu ocazia Jubileiului. Din păcate, Regina Elisabeta s-a văzut nevoită să-și anuleze această apariție din cauza disconfortului fizic resimțit în urma ceremoniilor de ieri.

Reprezentanții Palatului Buckingham au anunțat, aseară, că ceremonia religioasă se va oficializa în continuare, însă regina Elisabeta a II-a nu va putea fi prezentă, rămânând în repaus total la reședința regală.

Cât despre probleme de sănătate cu Regina Elisabeta se confruntă, Palatul Buckingham nu a făcut precizări. Se știe, însă, că aceasta ar avea probleme „de mobilitate”, iar dorința sa este să păstreze reducându-și îndatoririle publice.

Meghan, Harry, alături de Kate și William la Catedrala St. Paul
În ciuda absenței Reginei Elisabeta, ceilalți membri ai familiei regale vor fi prezenți astăzi, la Catedrala St. Paul. S-a spus că vom avea ocazia de-ai revedea pe Meghan și Harry, Ducii de Sussex, din nou în sânul familiei. Va fi interesant de observat dinamica dintre cei doi frați, Harry și William, dat fiind faptul că s-a tot zis că cei doi s-au înstrăinat în ultimii ani, de când Harry a renunțat la îndatoririle regale și s-a mutat alături de familia sa în Statele Unite ale Americii.

Rămâne de văzut și dacă Harry și Meghan îi vor avea alături de ei pe cei doi copii ai lor, Archie și Lilibeth. Dacă se va întâmpla asta, ar fi prima apariție publică a celor doi.