Cine este, de fapt, Alex Delea, castigatorul Survivor Romania 2022! Locuieste in Spania: ce meserie are in viata reala

Surpriza de proportii la Pro TV! Aseara a avut loc finala Survivor Romania 2022, iar marele castigator este Alex Delea. Marea batalie s-a dat intre el si Elena Chiriac. Alex a primit cele mai multe voturi din partea publicului si a plecat acasa cu premiul de 100.000 de euro.

Câștigătorul Survivor România a ridicat trofeul și și-a adjudecat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro. În urma ultimului joc, Alex Delea a reușit, pentru a treia zi consecutiv, să câștige imunitatea și titlul de campion al zilei, astfel că a ajuns direct în finală.

Elena Chiriac și Ionuț Popa au intrat la vot în primul consiliu live, iar după lungi momente de speranță și sentimente intense, prezentatorul emisiunii, Daniel Pavel, a anunțat că fosta Faimoasă a primit cea mai mare susținere din partea telespectatorilor.

La 18 ani era un tânăr ca oricare altul, dar de când s-a apucat intens de sport şi a petrecut mult timp în sala de forţă şi-a transformat trupul în unul musculos, demn de concursurile de culturişti.

Alex Delea are 25 de ani și este barman. Potrivit imaginilor și informațiilor publicate de el pe rețelele de socializare, Războinicul de la Survivor România 2022 este de loc din Constanța, dar locuiește în Spania, Costa Brava.

In timpul emisiunii, Alex Delea de la Războinici a avut un moment extrem de emoționant, în care si-a povestit copilăria. Alex a dezvăluit cum a fost crescut de bunică, mamă și mătușă, în niște condiții extreme: fără curent electic, fără suficientă mâncare: ”Tata a ales să nu participe în viața mea… Plângeam de foame”. Acesta a izbucnit în lacrimi când a amintit de moartea unchiului său, care s-a sinucis.

Alex Delea, castigatorul Survivor România 2022 este un tânăr care are grijă de aspectul lui fizic. Războinicul pare un fan înrăit al exercițiilor fizice și, în general, al sportului, lăudându-se cu un trup sculptat pe Internet. În plus, tânărului îi plac și tatuajele.