Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc, imagine împreună cu Liam, bebelușul lor!

Laurențiu Reghecampf a publicat astăzi pe Instagram prima imagine alături de Corina Caciuc, iubita lui, împreună cu bebelușul lor. Cei doi s-au fotografiat în fața maternității unde partenera lui de viață a născut și unde micuțul Liam a venit lume. Antrenorul le-a mulțumit medicilor pentru toată atenția.

La două săptămâni după ce a devenit mamă pentru prima oară, iar el tată pentru a treia oară, Laurențiu Reghecampf a publicat astăzi prima fotografie de familie alături de Corina Caciuc și de băiețelul lor, Liam.

Antrenorul s-a fotografiat alături de iubita lui în fața maternității unde Corina Caciuc a născut și unde micuțul Liam a venit pe lume. Cei doi sunt foarte fericiți împreună alături de cel mic și au ținut să nu își mai ascundă fericirea, deși până acum au încercat să stea departe și să nu publice imagini cu ei doi, încă pe vremea când bebelușul nu venise pe lume.

De ce a ales să-i pună numele Liam
În cadrul unei emisiuni TV, Laurențiu Reghecampf a explicat și care a fost motivul pentru care toți cei trei băieți ai săi poartă un nume care începe cu litera L. El a ținut să precizeze că a decis împreună cu iubita lui, că dacă și ceilalți doi băieți ai săi au nume care începe cu litera L, Luca respectiv Laurențiu, iar el are tot un nume cu litera L, atunci și micuțul ar trebui să ducă ”tradiția” mai departe.

”Nu are o semnificație. Faptul că pe mine mă cheamă Laurențiu, pe Luca îl cheamă Luca David Andrei, pe Laurențiu îl cheamă Laurențiu Junior Adrian, a fost dorința Anei să-i punem numele meu, iar pe Liam m-am gândit că dacă deja cei doi băieți au nume care încep cu L, hai să găsim un nume care să i se potrivească lui Liam în toată constelația asta”, a zis Laurențiu Reghecampf.