Fiul Mihaelei Rădulescu a absolvit liceul în America

Mihaela Rădulescu (52 de ani) are un fiu, Ayan Schwartzenberg (17 ani), din fostul mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg (54 de ani). Tânărul a absolvit liceul în Statele Unite ale Americii.

„Sunt aici. Se întâmplă. Balul de absolvire. Absolvirea. Cum Laude! Copilul meu. Sunt nebunește de mândră. Dincolo de cuvinte. Mulțumesc! Atââât, atât de mândră ♥️ NOI suntem mândri! Următoarea etapă. Promoția 2022. Familie. Noi”, a scris prezentatoarea TV în mediul online.

„Felicitări, să fie într-un ceas bun, mult succes!!!”, a comentat Adina Buzatu. „Felicitări!!!! Sunteți minunați amândoi!”, a scris și Andreea Perju. „Felicitări! Sunt fericită pentru voi!”; „Ahhh, ce emoție!!”, au mai comentat Corina Bud și Adela Popescu.

„Am plâns cel mai mult ca mamă când a trebuit să-mi las copilul singur într-o clădire și să-i fac cu mâna și să plec. I-am respectat alegerea, văd că se descurcă extraordinar”, mai povestea Mihaela Rădulescu în vara anului 2021, în podcastul „Cu Inima la Vedere”, găzduit de prezentatoarea știrilor Pro TV Amalia Enache (44 de ani).

„Când Ayan avea 14 ani am făcut o plimbare inițiatică într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj. Am vrut să vadă cu ochii lui ceva ce nu îți poți scoate din cap. Am vrut să-i arăt ce înseamnă viață distrusă”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

De asemenea, pentru a-l ține departe de orice dependență, fie chiar și cea a jocurilor de noroc, vedeta a vrut ca fiul ei să facă neapărat sport. „Un om care iubește sportul, aproape că ți-aș garanta că ar fi cel mai departe de alcool, țigări, droguri. Disciplina aia de sportiv te ține puțin mai departe”, a mai spus.