Mihai Morar a făcut anunțul despre al patrulea copil! Dezvăluire surprinzătoare

Mihai Morar a făcut un anunț surprinzător pentru toată lumea. Omul de televiziune a vorbit despre al patrulea copil. Modul în care a spus-o i-a făcut pe toți să se gândească la faptul că cele trei fetițe ale vedetei vor primi în viața lor un frățior sau o surioară. Iată ce a declarat fostul prezentator al emisiunii Răi da’ Buni!

Mihai Morar: pentru mine urmează al patrulea copil
Mihai Morar a făcut anunțul care a luat prin surprindere pe toată lumea. Într-un interviu pentru Click!, acesta a dezvăluit că așteaptă al patrulea copil. Toată lumea s-a gândit imediat că soția lui Mihai Morar este însărcinată, însă se pare ce în realitate, el s-a referit la cu totul altceva. Vedeta pregătește un nou proiect de televiziune, după câțiva ani de când a pus punct emisiunii Răi da Buni. Coincidența face că Morar are trei copii acasă, iar modul în care a anunțat revenirea la tv a dus cu gândul la cu totul altceva.

Pentru mine urmează al patrulea copil. Și mă întorc în televiziune chiar în weekendul acesta, o să prezint o nouă emisiune, însă nu vă pot da amănunte deocamdată, veți afla la momentul potrivit. Este doar un proiect special. Însă vedem ce se va mai întâmplă după, a spus Mihai Morar, în exclusivitate pentru Click!.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mihai Morar (@mihaimorar)

Mihai Morar se întoarce în televiziune
Vedeta nu a vrut să ofere mai multe informații, păstrând astfel secretul pe care îl va dezvălui la momentul potrivit. Cert este că după ce emisiunea Răi da Buni a fost scoasă din grilă, Mihai Morar a știut că nu se va mai întoarce acolo. Și-a făcut un podcast care are succes și care i-a adus împlinire. Morar a spus, pentru aceeași sursă, că podcastul Fain și Simplu a fost cel mai mare câștig pe care l-a avut în pandemie. Este bucuros că acum poate vedea exact care este feedback-ul din partea publicului.

Mihai Morar poate spune că este un om împlinit. Proiectele profesionale nu contenesc, iar cel mai important este că are acasă o soție și trei fete, de care este foarte mândru. Recent, el a anunțat că fiica lui Mara a obținut o un rezultat deosebit la Olimpiada de Engleză, faza națională.

Mihai Morar a dezvăluit care este secretul mariajului de peste 13 ani
Mihai Morar și Gabriela, soția sa, sunt împreună de 13 ani și au trei copii. De-a lungul acestei relații frumopase, cei doi au descoperit secretul unei căsnicii fericite. Mai mult, prezentatorul de televiziune a dezvăluit care sunt regulile după care se ghidează în mariaj.

Mihai și Gabriela au două fete, gemene, pe nume Mara și Cezara, și o bebelușă, pe nume Roua. Omul de televiziune susține că are casnicia perfectă și secretul l-a dezvăluit chiar prezentatorul TV.

Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde. Sunt atât de relaxat în momentul acesta, pentru că știu că am o nevastă mult mai deșteaptă decât mine emoțional și din punct de vedere al organizării unei familii, al organizării treburilor și fiecare își știe calitățile, ea nu calcă peste teritoriul meu, eu nu calc peste calitățile ei și atunci e armonie la noi”, a mărturisit Mihai Morar.