Mihai Voropchievici, horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022. Fecioarele incep o viata noua, Capricornii primesc recompense. Atentie, Tauri, Gemeni si Scorpioni

Horoscop rune 30 mai – 5 iunie 2022. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, la Antena 3, previziunile runelor pentru perioada urmatoare. Afla ce ti se pregateste.

Berbec
Berbecul sa ramana acasa in saptamana 30 mai – 5 iunie 2022, in asteptarea unei schimbari foarte importante. O schimbare in familie.

Taur
Taurul este pus pe putina cearta in aceasta saptamana. Vrea sa sustina o batalie. Runa ii spune ca tot el va cunoaste castigul, dar sa prefere pacea.

Gemeni
Nativii din zodia Gemeni primesc o atentionare foarte serioasa. In saptamana 30 mai – 5 iunie 2022, Gemenii trebuie sa se mobilizeze cu toate fortele pentru a-si consolida pozitia acasa, la serviciu sau in societate. Doar asa vor triumfa.

Rac
Racii au un mesaj dublu. Primul mesaj se refera la faptul ca trebuie sa se relaxeze, iar al doilea spune ca trebuie sa nu se mai ingrijoreze de sanatatea unui membru din familie.

Leu
Leul va afla un adevar foarte important, care ii va marca viata. Este momentul adevarului pentru ei. Leul vrea schimbare, chiar daca de multe ori nu ii prea place asta.

Fecioara
Fecioara este pregatita sa inceapa o viata noua. Simte un fel de revigorare pe toate planurile. Isi doreste sa se mai revigoreze.

Balanta
Aici avem simbolul uraganului. Sa incerce sa se controleze putin. Sa nu faca furtuna din orice. Totul se va aranja de la sine.

Scorpion
Scorpionii trec prin incercari in saptamana 30 mai – 5 iunie 2022. Trebuie sa fie puternici si sa aiba forta. Sunt pusi la incercare in saptamana urmatoare.

Sagetator
Sagetatorii dau la o parte toate problemele legate de trecut. Sa se pregateasca de o saptamana mult mai buna.

Capricorn
Prin truda lor in folosul celorlalti, primesc recompense. Cineva care se gandeste intens la ei, le trimite un cadou. E cazul sa mai fie recompensati.

Varsator
Isi fac bagajele. Astrele le prevede o calatorie nativilor din zodia Varsator.

Pesti
Cad in abatere si recidiveaza. Pestii au parte de un salt rapid si calitativ in viata lor.