Scandal după finala Românii au talent. Acuzații dure pentru câștigătorul Darius Mabda

Competiția televizată Românii au talent s-a sfârșit, iar concurentul care a câștigat este Darius Mabda. Copilul a făcut senzație la fiecare apariție de până acum și a cucerit o țară întreagă în finală. Se pare, însă, că rezultatul final a provocat și o mulțime de controverse și un întreg scandal, mai ales în mediul online.

Darius Mabda, criticat în mediul online
Darius Mabda este câștigătorul acestui sezon de la Românii au Talent. Sezonul 12 a adus o mulțime de surprize, dar micul dansator a cucerit inimile celor de acasă și a uimit prin Mișcările sale. Suma de 120.000 de euro a ajuns la el, bani pe care îi va cheltui pentru a se perfecționa.

Smiley și Pavel Bartoș au fost cei care au anunțat marele câștigător, după ce oamenii de acasă au decis asta. Juriul s-a bucurat din plin, precum și cei de pe locul 2 și 3, respectiv Emanuel Ion, artistul nevăzător și Martina Meola. Cei din mediul online, însă, au fost forte nemulțumiți de rezultat, spunând chiar că totul a fost înscenat și locul 2 ar fi trebuit să fie cel câștigător.

Multi l-au blamat pe micuț, dar au fost și voci care l-au laudat și s-au bucurat că a obținut un astfel de premiu, la o vârstă fragedă.

Mihai Bobonete, reacție după marea finală
Pentru Mihai Bobonete a fost primul an în postura de jurat. A fost mulțumit de participarea lui în această competiție și spune că ar mai repeta experiența. I-a plăcut să fie în această ipostază și această nouă etapă l-a marcat complet.

Cât despre marele câștigător, Darius, a fost extrem de mulțumit el, fiind cel care i-a acordat Golden Buzz în etapa preselecțiilor. L-a cucerit încă din prima și a crezut în el, așa că acum se bucură că cel în care a avut încredere este și marele câștigător.

„Aceștia sunt cei doi copii de 12 ani care mi-au furat Golden Buz-urile din acest sezon de Românii au talent. Finalista Raisa Radu din Slobozia, câștigătorul sezonului 12 Darius Mabda din Oradea și eu ,juratul fericit că am avut o primire spectaculoasă în sânul acestei echipe minunate!“, a spus Bobonete.