Câștigătorul Românii au talent 2022. Cel mai bine cotat concurent din acest sezon!

Este finala celui de-al 11-le sezon de Românii au talent. În marea finală au ajuns cei mai buni dintre cei buni, iar votul și implicit ultima decizie stă în mâinile publicului telespectator. Casele de pariuri spun că știu deja cine va revendica trofeul din acest sezon.

Darius Mabda este câștigătorul de la „Românii au talent”, sezonul 12. Emoțiile au fost de nedescris, însă telespectatorii au ales că el este cel care merită să plece acasă cu cei 120.000 de euro.

„Nu știu, nu m-am gândit. I-aș pune într-un cont și m-aș gândi mai încolo ce aș face cu ei. Aș investi în pasiunea mea, în dans”, ne declara Darius Mabda, în eclusivitate, înainte de marea finală de la „Românii au talent”.

Tot Darius Mabda a câștigat și premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Darius Mabda, în vârstă de 13 ani, este din Oradea și a reușit să cucerească juriul și publicul de la „Românii au talent”, în ediția de vineri seara, 11 martie. Mihai Bobonete i-a dat Golden Buzz și l-a trimis direct în semifinale, după un dans contemporan perfect, executat după propria coregrafie.

Darius a început să danseze din joacă. Încerca să imite diverse dansuri de la televizor sau de pe internet și le-a cerut părinților să-l ducă la o școală. În București a participat la diverse workshopuri de dans. A făcut cursuri și cu Oana Ioniță. Mama lui este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl este pensionar.

De asemenea, Darius a participat la diverse competiții de dans, în țară și în străinătate. La Freedom Dance Festival din Ungaria a luat locul 1, la Bucharest Dance Festival pe categoria lui de vârstă – tot locul 1.