Alimentul pe care chef Cătălin Scărlătescu nu-l mai pune pe masă. Așa a dat jos 30 de kilograme

Chef Cătălin Scărlătescu a reușit să slăbească considerabil după ce a renunțat la un aliment pe care îl consuma zilnic. Juratul „Chefi la cuțite” a dezvăluit la ce a renunțat pentru a ajunge la acest rezultat.

Cătălin Scărlătescu ajunsese la o greutate de 130 de kilograme, însă, din fericire, a reușit să scape de 30 dintre ele. Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a mărturisit că a reușit să slăbească atât după ce a renunțat să mai mănânce pâine, aliment care se regăsea pe masa lui zi de zi.

„Am slăbit pentru că nu am mâncat pâine. Preferam un sendviş cu mezeluri, am uitat să mai gătim. Eu am slăbit şi vă recomand să vă uitaţi bine pe ce daţi banii. Nu vă zgârciţi cu stomacul vostru! Investiţia cea mai mare este ce băgaţi în voi”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Ce mănâncă acum chef Cătălin Scărlătescu
Dat fiind faptul că greutatea alarmant de mare îi punea îi pericol sănătatea, vedeta Antena 1 a hotărât să urmeze o dietă pentru a slăbi câteva kilograme. El a zis că acest regim alimentar constă în consumul de salate, fructe și legume.

„Am mâncat doar salate proaspete, spanac, ștevie, castraveți, roșii, mere, grapefruit, prune, nuci și migdale neprăjite și nesărate. Nu contează ordinea sau cantitatea, însă nu ai voie să mănânci nimic altceva. Legumele se pot face pe grătar, verziturile se fac salate proaspete stropite doar cu lămâie, fără ulei, și un strop de sare, iar fructele se consumă proaspete”, a mai spus acesta.