Atac armat la o școală. Peste 20 de persoane au fost ucise cu sânge rece

O tragedie de proporții a avut loc la o școală, în urma unui atac armat. Mai exact, o școală din Texas a fost atacată de un tânăr de doar 18 ani înarmat, care a făcut ravagii în jurul său. Își cumpărase arma de lui și nu a ezitat să o folosească în cele mai crude moduri.

Și-a ucis prima dată bunica
Un tânăr de doar 18 ani, dintr-un oraș aflat la circa 120 de kilometri de granița cu Mexic, a făcut ravagii cu o armă pe care o achiziționase chiar de ziua sa. În primă instanță, a testat arma pe bunica sa, după care a lăsat-o fără suflare și și-a ales o altă țintă: o școală primară.

Băiatul nu a ținut cont de nimic și a descărcat cele două arme din dotare în toate direcțiile. A mers din clasă în clasă și a ucis, iar bilanțul final este unul tragic: 19 copii și doi adulți.

Ramos a sugerat pe rețelele de socializare că ar putea avea loc un atac la școală și i-a avertizat pe copii să fie atenți, dar nu a fost luat în seamă la timp. Astfel, a avut ocazia să își pună în aplicare planul, imediat după ce și-a cumpărat armele. Acesta a fost primul lucru făcut la împlinirea a 18 ani.

Criminalul a fost împușcat mortal
Nici soarta lui nu a fost mai bună. Un agent al Poliției de Frontieră, care lucra în apropiere, a auzit împușcăturile și a mers imediat la fața locului. Bărbatul a intrat în școală fără să aștepte întăriri și l-a împușcat pe atacator, care înainte l-a rănit.

Acesta nu a supraviețuit și a fost declarat decesul. Nu se cunoaște nici acum cauza acestui incident, dar cert este că nu avea un motiv clar pentru a comite astfel de gesturi. În școală se aflau copii de vârste fragede, care au avut parte de un sfârșit îngrozitor.