Marte intră în Berbec la 25 mai. Camelia Pătrășcanu spune care sunt zodiile afectate de tranzitul acestei planete

Celebrul astrolog Camelia Pătrășcanu vorbește despre cel mai așteptat eveniment astral al acestei perioade. Mai exact, Marte intră în Berbec la 25 mai și rămâne acolo până pe 5 iunie, timp în care va provoca schimbări radicale. Toate zodiile vor fi afectate de acest eveniment, dar nu în egală măsură.

Zodia Berbec
Berbecii primesc multă originalitate, idei bune și reușite. Trăiesc totul la intensitate maximă și iau decizii foarte rapid, dar și gândesc înainte de a face câte un pas. Vor renunța, însă, la anumite proiecte, dar le vor relua pe parcurs.

Zodia Taur
Taurii încep să aibă curajul renunțării. Renunță foarte ușor la idei, proiecte, obiceiuri proaste și chiar relații care simt că nu le fac bine și nu se modelează pe placul lor. Își dau seama unde nu mai este locul lor și pleacă.

Zodia Gemeni
Gemenii se inspiră mult din mediul în care își petrec timpul, din grupul de prieteni, colegi de muncă. Nativii se pot simți singuri, deși sunt foarte puternici. Sunt afectați de faptul că nu primesc atenția pe care o vor.

Zodia Rac
Acest tranzit este un moment de putere și responsabilitate pentru Raci. Racii vor deveni mai asumați și vor lua decizii care să surprindă pe toată lumea, mai ales pe superiori, care aveau alte așteptări.

Zodia Leu
Leii au nevoia de a spune mereu adevărul, dar și de a-l auzi de la ceilalți. Aceștia au puterea de a schimba lucrurile, dar doar acolo unde sunt stăpâni pe situație, unde știu toate detaliile necesare pentru a face o mișcare.

Zodia Fecioară
Fecioarele devin mai curajoase decât niciodată. Se mobilizează, mai ales dacă vor să atragă atenția cuiva. Dau tot ce au și, chiar dacă au partea lor de câștig, ideea principală este să îi ajute pe ceilalți.

Zodia Balanță
Balanțele vor avea parte de scandaluri și confruntări libere. Balanțele vor să dea cărțile pe față și nu vor să mai ascundă nimic, tot ce își doresc este să afle adevărul și să clarifice situația.

Zodia Scorpion
Marte se adresează pentru Scorpioni în planul sănătății. Și profesional vor avea parte de schimbări, dar cel mai mult vor observa mișcări în plan medical. Acești nativi își vor schimba de acum stilul de viață.

Zodia Săgetător
Pentru Săgetători este un moment de eliberare. Nativii își pun creativitatea în aplicare și vor găsi soluții originale. Au nevoie de timp și spațiu și le dovedesc tuturor că prezența lor nu este deloc plăcută.

Zodia Capricorn
Capricornii au foarte multe de făcut, mai ales cei care vor să renoveze, să se mute. Acești nativi se mobilizează doar dacă sunt împinși de cineva, dar se pare că vor reuși. Se simt, totuși, ciudat când vine vorba despre locul lor de muncă.

Zodia Vărsător
Vărsătorii primesc multă energie mentală, multe opinii, idei speciale. Au nevoie, totuși, să fie mai organizați, mai ordonați și să își facă ordine în planuri, să le înceapă pe rând.

Zodia Pești
Acest Marte în Berbec le aduce Peștilor dorința de a avea bani. Au multe talente și vor profita de ele pe cât de mult pot. Acești nativi vor reuși lucruri mărețe.