Lidia Fecioru: Cele zece sfaturi ale Papei Francisc pentru fericire

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a spus, la Antena 3, cele 10 sfaturi pentru o viata fericita de la Papa Francisc.

1. „Traieste si lasa-i pe altii sa traiasca”, este primul sfat al Papei Francisc .
2. „Fii deschis fata de alte persoane”. Oamenii trebuie sa fie deschisi cu cei din jur. Sunt de acord ca inchiderea te face egoist, dar nici foarte deschisi pentru ca oamenii au invatat ca daca esti foarte deschis, te lovesc unde te doare mai tare.

3. „Inainteaza usor in viata”. La tinerete suntem ca un rau cu pietre, in viata adulta – un fluviu rapid, iar la batranete sa ne miscam incet, precum apa intr-o piscina. Incet, pe loc si deloc.

4. „Petrece-ti timpul liber intr-un mod sanatos” . Asta este un sfat pe care il primim de la toata lumea. Daca nu ne place unde suntem, sa ne schimbam locul.

5. „Duminica este o zi libera”. Duminica este intodeauna o zi pentru si despre familie. Sa ne oferim o zi de odihna.
6. „Creeaza joburi pentru tineri”. Toata lumea s-a blocat in IT. Toata lumea s-a dus spre componenta financiara. Dar unii nu pot fi IT-isti. Sunt multi tineri care se pierd in societate. Multi oameni cu facultate au inceput de jos. Mi-as dori sa existe mai multe scoli profesionale, pentru cei care nu pot face o facultate.

7. „Respecta natura si ai grija de ea”. Noi nu respectam natura. Nu avem bunul simt sa strangem dupa noi. Sa nu credem ca cojile de seminte se autodistrug. Mai avem de invatat aici.

8. „Nu fii negativ”. Daca atragi cuiva atentia, nu poti fi considerat negativ.
9. „Lucreaza pentru pacea interioara”. Asta inseamna sa ne intoarcem catre noi, catre problemele noastre. Nu lucram pentru sufletul nostru. Nu vedem decat dintr-un punct de vedere. Ar fi bine sa lucram pentru sufletul nostru si sa vedem lucrurile altfel. Sa cerem ajutorul. Sa fim mai deschisi. Nu poate fi nimic mai crunt decat moartea.

10. „Respecta credinta altora”. Noi avem tendinta sa judecam. Ca acela este catolic, ca acela este ateu, ca e credincios si tot asa. Avemt tendinta sa judecam”, a mai spus Lidia Fecioru.