KAMARA, STRIGĂT DE AJUTOR PENTRU FIUL SĂU!

Kamara continuă lupta pentru ca fiul său să aibă o viață normală. După numeroase intervenții, micuțul
Leon se pregătește de a opta operație, ce va avea loc în Spania. Costurile sunt și de această dată ridicate, însă nimic nu pare imposibil pentru părinții micuțului.

Fiul lui Kamara a fost diagnosticat la naștere cu tetrapareză spastică, iar de atunci se lupăt pentru a duce o viață normală.

Leon și-a petrecut majoritatea copilărie în spitale și înconjurat de medici, însă asta nu l-a oprit să se bucure de tot ce este în jurul lui. Este un băiețele energic, inteligent și a moștenit talentul muzical al tatălui său.

Din fericire toate intervențiile pe care le-a suferit până acum au dat roade și încep să se vadă progresele, însă lupta nu s-a terminat. În curând micuțul Leon va suferi o altă intervenție chirurgicală, a opta.

„Leon este bine acum, tocmai ce a venit de la Timișoara, a fost internat, pentru că a făcut recuperare medicală, acolo a putut să facă mai intens pentru că sunt anumite aparate speciale care i-au stimulat mușchii destul de mult.

Urmează să mergem în Spania, în luna martie, la control și medicii să decidă dacă o să fie operat pentru a opta oară.

De această dată, intervenția presupune partea de alungire a mușchilor de la mâini, dar și de la picioare, iar costul ajunge la 5.000 de euro”, a declarat Oana, mama lui Leon pentru playtech.ro