Camelia Patrascanu, horoscop pana pe 29 mai 2022. Cine scapa de probleme si isi schimba viata

Horoscop pana pe 29 mai 2022. Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat, la Antena 3, previziunile astrale pentru urmatoarea perioada. Afla ce se intampla cu zodia ta.

Berbec
Pentru Berbeci, inceputul de saptamana e tihnit. Luni si marti se recomanda sa nu actioneze, insa de miercuri incolo, cu o conjuctie Marte – Luna in semnul lor zodiacal au o intuitie fabuloasa in legatura cu situatiile si cum le pot manevra mai bine.

Taur
Pentru Tauri, saptamana incepe foarte social si relational. Luni si marti, poate ca sunt mai interesati de ce fac cei din jurul lor sau cum sunt vazuti de catre acestia. In a doua jumatate a saptamanii merita sa analizeze cine e in barca lor si cine nu.

Gemeni
Pentru Gemeni, intorc o problema pe toate partile, luni si marti, pentru ca nu prea vor sa deranjeze si totusi trebuie sa ia niste decizii mari care aduc un pic de disconfort, atat pentru ei, cat si pentru cei din jur. Dar, daca se lasa ghidati de suflet, de intuitie, stiu bine ce este de facut in acest moment si simt bine vremurile.

Rac
Zilele de luni si de marti pot aduce pledoarii foarte valoroase pe care le sustin in fata unor persoane pe care vor sa le convinga sau vor sa clarifice niste lucruri sau de la care vor sa obtina anumite autorizatii, aprobari sau avize. Au argumente si de natura emotionala.

Leu
Luni si marti sunt zile in care isi fac calcule fara sa se tradeze, calcule financiare: ce au de castigat, cum ar putea sa obtina mai mult, cum ar putea sa-si vanda produsele mai bine sau talentele mai bine. Pot specula slabiciunile celor din jur venind in intampinare si spunand ‘eu pot rezolva lucrul acesta’.

Fecioara
E foarte important luni si marti impresia pe care o lasa celor din jur si au aspecte de forta, deci cumva isi sustin opiniile, mai ales cand trebuie sa apere pe cineva sau sa tina partea celui nepastuit – gasesc ele o victima pe care s-o sprijine. Calitatile lor, cele umaniste, ies la suprafata.

Balanta
Balantele muncesc, luni si marti, dar nu singure: au colaboratori si pot pavatui pe cei mai putin priceputi cum sa rezolve mai bine treburile. Ofera multe sfaturi care sunt extraordinar de bine primite. De asemenea, inceputul de saptamana este bun si pentru sanatate, se rezolva multe lucruri.

Scorpion
Au multa imaginatie si intuitie la inceput de saptamana. Pot veni cu o viziune noua, cu o versiune noua in activitatile lor, dar au si chef de lucru. Si, mai ales daca isi gasesc ceva pasionant, ca sa le diversifie un pic activitatea, sunt si mai implicati, pentru ca au mult de munca, mai ales in a doua jumatate a lunii.

Sagetator
Pentru Sagetatori, primele zile ale saptamanii aduc mai mult preocupare pentru propriul interes sau pentru casa, camin si confortul lor. Unii poate sunt un pic mai comozi si asteapta sa li se incarce bateriile, altii rezolva treburi pe langa casa. A doua jumatate a saptamanii, insa, aduce multa energie pe care ar fi bine sa nu o risipeasca in flirturi sau diverse preocupari care nu au un obiectiv clar. In schimb isi pot folosi in mod minunat imaginatia.

Capricorn
Pentru Capricorni, inceputul de saptamana le poate aduce un pic de agitatie si corporala si mentala: drumuri, deplasari, intalniri si vizite, discutii multe, unele sacaitoare. Pot oferi niste sfaturi bune, dar trebuie sa le impacheteze frumos.

Varsator
Varsatorii sunt preocupati de bani, luni si marti. Stiu ca ii pot face si chiar au oportunitati fantastice in acest moment. Fara mare efort, folosindu-si talentele, pot castiga mai mult decat alta data. A doua jumatate a saptamanii e foarte creativa – au idei noi sau trebuie sa inventeze niste idei, un mod de a rezolva lucrurile. Si e multa munca intelectuala in a doua jumatate a saptamanii.

Pesti
Inceputul de saptamana este extrem de intutitiv si sunt hotarati sa faca lucruri mari, sa se mobilizeze, sa aiba curaj, sa lase deoparte vine, rusinea sau nemultumirea de ei insisi si pasesc intr-o noua etapa care aduce bani de acum inainte. Asta daca in a doua jumatate a saptamanii isi sustin acest elan si muncesc pe rupte.