Supa care tratează cancerul, curăță rinichii și vindecă bolile de ficat. Este mai eficientă decât orice medicament

Supa care tratează cancerul, curăță rinichii și vindecă bolile de ficat. Există unele mâncături care pot fi considerate ca niște adevărate medicamente pentru organism. Trebuie să știti că există o supă care tratează bolile grave.

Supa care tratează cancerul, curăță rinichii și vindecă bolile de ficat. Este mai eficientă decât orice medicament
Supa lui Hipocrate este o sumă bogată în potasiu inventată de cel mai mare medic al Greciei antice, preluată și recomandată pacienților săi de către Dr. Max Gerson, un medic german renumit. Gersona a afirmat că organismul se umple de sodiu prin fertilizanți, insecticide, erbicide și alte chimicale. Mai mult, scade conținutul de potasiu din organism, iar acest lucru schimbă metabolismul celulelor corpului cauzând cancer. Dacă singura cauză a cancerului este un teoretic dezechilibrul între sodiul și potasiul din organism, soluția este reeechilibrarea dintre aceste două substanțe.

Dr. Max Gerson consideră că nu ne putem vindeca organismul dacă nu îl supunem unei cure de detoxifiere, iar supa aceasta are un rol asemănător. Această rețetă trebuie preparată conform unor indicații importante. Legumele trebuie fierte la foc mic. Acestea se fierb cu tot cu coajă, după ce au fost spălate bine. În coaja legumelor se găsesc vitamine și minerale în concentrații mari pentru a ne lipsi de ele aruncând coaja la gunoi. Acesta este motivul pentru care puține rețete vegetariene au prorpietăți numeroase precum supa lui Hipocrate. Aceasta ajută la digestie și este bogată în fibre și stimulează absorbția de către organism a vitaminelor și mineralelor.

Reteta Supa lui Hipocrate

Ingrediente:

o rădăcină de țelină de mărime medie
o rădăcină de pătrunjel de mărime medie
usturoi după gust
4 cepe medii
în jur de 700 de grame de roșii
jumătate de kilogram de cartofi
puțin pătrunjel

Mod de preparare
Legumele se spală foarte bine, dar fără a fi decojite. Acestea se toacă mărunt și se lasă la fiert, la foc mic, timp de două ore, într-o oală de inox. Apa folosită pentru fiert trebuie să fie apă pură, de izvor. Supa se fă printr-un blender în porții mici. Se păstrează la frigider, dar nu mai mult de două ore, iar cantitatea de apă folosită la fiert trebuie să varieze în funcție de consistența dorită. De fiecare dată când e consumată, se recomandă încălzirea ei. Acest preparat este folosit intens în terapia Gerson, cunoscută drept terapia folosită în cazul bolnavilor de cancer.

De asemenea, această supă ajută la purificarea rinichilor, la detoxifierea ficatului și repară celulele. Supa lui Hipocrate datează de pe vremea lui Hipocrate, care a trăit cu 550 de ani înainte de Iisus Hristos. Conform practicilor sale, pacienții suferinzi de boli cronice trebuie mai întâi să fie curatati de toxine.