Horoscop 23-29 mai 2022 cu astrologul Camelia Pătrășcanu. Vezi ce spune despre zodia ta

Horoscop 23-29 mai 2022 cu specialistul în Astrologie, Camelia Pătrășcanu. Iată care sunt previziunile pentru această săptămână. Ce spun astrele despre cele 12 semne zodiacale începând cu Berbec și până la zodia Pești. Se anunță oportunități deosebite pentru nativii zodie Vărsător!

Horoscop 23-29 mai 2022- Camelia Pătrășcanu
Camelia Pătrășcanu a făcut la Antena 3, cele mai importante previziuni astrologice dedicate zodiilor în ultima săptămână din luna mai.

Zodia Berbec – început de săptămână tihnit, vă este recomandat să nu reacționați în zilele de luni și marți. Miercuri, datorită conjuncției Marte – Lună veți avea o intuiție fabuloasă în legătură cu ce vi se întâmplă.

Zodia Taur – săptămâna începe foarte social și relațional. Luni și marți, poate că sunt mai interesați de ce fac cei din jurul lor, iar apoi, în a doua jumătate a săptămânii merită să analizeze cine e în barca lor și cine nu.

Zodia Gemeni – acești nativi întorc o problemă pe toate părțile pentru că nu știu cum e mai bine să acționeze. Vă este recomandat să vă lăsați ghidat de suflet și de intuiție.

Zodia Rac – astrologul spune că zilele de luni și de marți pot aduce pledoarii foarte valoroase pe care le susțin în fața unor persoane pe care vor să le convingă. Este posibil să clarifice niște lucruri în vederea obținerii unor autorizații, aprobări sau avize.

Zodia Leu – acești nativi își fac calcule financiare luni și marți, ca să-și dea seama ce au de câștigat și cum pot obține mai mult. Pot specula slăbiciunile celor din jur.

Zodia Fecioară – mare atenție la impresia pe care o lăsați celor din jur mai ales în zilele de luni și marți. Vă susțineți opiniile, mai ales când trebuie să luați apărarea cuiva. Ies la iveală calitățile voastre umaniste.

Zodia Balanță
Început de săptămână bun pentru sănătate. În altă ordine de idei, acești nativi au
au colaboratori și îi pot ghida pe cei mai puțin pricepuți cum să rezolve mai bine treburile. Oferă multe sfaturi care sunt extraordinar de bine primite.

Zodia Scorpion – săptămâna începe cu intuiție bună, imaginație și chef de muncă pentru acești nativi. Au mult de muncă și o fac cu mare plăcere, mai ales dacă găsesc ceva pasionant, care să le diversifice activitatea.

Zodia Săgetător – preocupare pentru interesul propriu sau pentru casă, cămin și confortul lor. Își pot folosi în mod minunat imaginația. A doua jumătate a săptămânii, însă, aduce multă energie pe care ar fi bine să nu o risipească în flirturi sau diverse preocupări care nu au un obiectiv clar.

Zodia Capricorn – începutul de săptămână le poate aduce un pic de agitație și corporală și mentală: drumuri, deplasări, întâlniri și vizite, discuții multe. Pot oferi niște sfaturi bune, dar este important să le împacheteze frumos.

Zodia Vărsător – luni și marți sunteți preocupați de bani. Au oportunități fantastice și pot câștiga mai mult decât oricând folosindu-și talentele. În a doua jumătate a săptămânii se anunță multă muncă intelectuală.

Zodia Pești – sunt hotărâți să facă lucruri mari, să se mobilizeze, să aibă curaj, să lase deoparte vine, rușinea sau nemulțumirea de ei înșiși. Peștii pășesc într-o nouă etapă care le aduce bani de acum înainte.